Red Dead Redemption 2 får multiplayer, öppen beta släpps i november.

För en liten stund sedan avtäckte Rockstar Red Dead Online – den något väntade multiplayerdelen till det kommande Red Dead Redemption 2.

I ett inlägg på företagets hemsida låter man meddela att Red Dead Online släpps i öppen beta någon gång i november, alltså separat från spelets lansering. Betan kommer att vara tillgänglig för alla som köpt spelet och släpps både till Playstation 4 och Xbox One.

Using the gameplay of the upcoming Red Dead Redemption 2 as a foundation, Red Dead Online will be ready to be explored alone or with friends, and will also feature constant updates and adjustments to grow and evolve this experience for all players.

Vidare berättar man att Red Dead Online kommer bygga vidare på multiplayerläget från Red Dead Redemption och blandar story med olika tävlings- och samarbetslägen. Precis som i det populära och långlivade Grand Theft Auto Online kan vi förvänta oss kontinuerliga uppdateringar efter lansering.

I nuläget väljer Rockstar att inte berätta mer om specifika spellägen, eventuella mikrotransaktioner eller något konkret släppdatum. Om undertecknad tillåts spekulera en smula känns det inte otroligt att vi får en matig trailer för onlineläget om ett par veckor.

Våra internationella branschkollegor på IGN fick sig en pratstund med Rockstar, var från vi kan snappa upp några fler detaljer om spelläget:

  • Red Dead Online kommer att utnyttja samma spelmekanik och den fullständiga spelvärlden från Red Dead Redemption 2.

  • Rockstar beskriver online-delen som en fortsättning på den i föregångaren, blandat med allt de lärt sig genom åren samt de bästa delarna av Grand Theft Auto Online.

  • Rockstar ser på Red Dead Online och singleplayerdelen som två separata produkter som kommer att växa och utvecklas oberoende av varandra.

  • Red Dead Online kommer att ha ett lugnare tempo och vara en "mer intim upplevelse" än Grand Theft Auto Online.

Källa: Rockstar, IGN

Helt klart utan tvivel. 21/09 Ja, givetvis handlar priset och spelvärdet om när RDR var nytt. Det finns ingen allmänt vedertagen uppfattning om vad som är "alla komponenter", det är upp till var och en. För mig gav singleplayerdelarna av både RDR och GTA V full valuta för pengarna... 21/09 @roftg: Fast dom kommer ju implementera mp senare, kostnadsfritt. Så win-win förhoppningsvis om dom får det att fungera stabilt. 20/09 Jag vill inte svara i hans ställe, men ändå fråga vad som räknas som "färdigt spel". 20/09 Red dead kanske gav valuta för den sexhundringen när det begav sig ..men det är 2018 nu inte 2010,..det har passerat 8 år och jag tycker inte du har rätt att säga att man är fel ute om man förväntar sig ett spel som innehåller alla komponenter..., Sen... 20/09 man kan ponera om precis vad som helst,tex att det är ett free2play,.. Nä skämt åsido, faktum är ju här att du får ett ofärdigt spel till fullpris, och varför är det inte en bra idé att ha två versioner med olika pris.. dom som vill ha endast singleplay... 20/09 Pga gta5 har flygande bilar ... 20/09 @Winzi: Shiny Horse Armour: 7 € (Och denna gången kan andra se det också!) 20/09 Men bara tänk hur många olika färger hästarna kommer i, precis som garage så kommer det sannolikt gå att köpa stall i olika storlekar så man kan impa på alla andra i spelets online del. Näh, även om jag hoppas på en oc release så man kan köra kampanjen... 20/09 Med risk för hårklyverier, men... Även när du skaffar deluxe-versionen så köper du ju expansionerna - du får dem inte gratis. Rockstar drar ju in galna summor pengar på GTA Online. Vilket är kul för dem, men synd för oss som föredrar singleplayer. 20/09
Skicka en rättelse