Flera spelserier åt folket!

Ett rykte har flugit omkring att producenten till Castlevania, Adi Shankar, håller på arbeta på en serie till The Legend of Zelda i samarbete med Nintendo och Netflix. Det visade sig tyvärr inte vara sant, i en intervju med IGN säger han istället att han arbetar på en serie till Devil May Cry, något som även känns mer naturligt i relation till hans tidigare arbete.

Castlevania släppte nyligen sin andra säsong på Netflix, vilket tydligen var en tillräckligt stor succé att serien dels förnyades för en tredje säsong och på samma gång säkrade Devil May Cry. Som, enligt Shankar ska bli en del av “vad vi nu kallar ett bootleg multiverse.”

Skicka en rättelse
När remixen av Bloody tears drog igång i S2 när de börjar bli förbannade på riktigt. Då insåg jag att jag älskade allt. 19/11 S1 var en teaser och man blev så besviken när den tog slut. Nu när S2 äntligen släpptes var det en fantastisk resa från början till slut, visst...kanske inte 10/10 pga några tvivelaktiga saker här och där men hyfsat nära. Nu när Adi fått mer kött på ben... 19/11 Får rysningar när ni skriver att säsongen var för lång och stod och trampade. Har vi sett samma serie? Utan dynamiken och variationen i tempo hade rättigheterna lika gärna kunnat gå till Uwe Boll. Säsong två är bland det bästa jag sett 2018. 18/11 Håller med. Åtta avsnitt, om än korta, är för långt. Det blev för mycket sega dialoger emellan actionsekvenserna. Hörde att nästa säsong ska vara ännu fler avsnitt tyvärr. 18/11 Tyckte den var lite segare, kunde nog ha skippat ett par avsnitt. Men håller med om Dracula och sen var ju Peter Stormare grym! 18/11 Håller med, den stod och stampade tills sista två avsnitten mer eller mindre. Långdragit där ingenting hände :( 18/11 Neeej! Castlevania är inte det minsta bra, usla animationer, usel dialog, ingen musik direkt hämtad ur serien förutom en trudelutt jag hörde i säsong två, dem kör med ultravåld istället, allt är mediokert som bäst och det om man jämför med en OK anime,... 18/11 alltid ett plus att höra att peter stormare är med i en tecknad serie :D 17/11 men dark soouuullss,snälla :/ 17/11 @Prixm: Personligen tyckte jag s2 var ännu bättre and första. Diggade fokusen på Dracula som man gick miste om i s1. 17/11