Battlegrounds-teamet nöjda med ansträngningarna.

I augusti startade Playerunknown's Battlegrounds-utvecklarna "Fix PUBG" som gick ut på att, japp, laga PUBG. Spelet skulle vara rättvist, ha snabbare matchmaking, buggar skulle bort, etc, etc!

I en uppdatering på Steam säger Taeseok Jang, exekutiv producent, att "Fix PUBG" gått i mål med stora framgångar som resultat. Jang visar upp grafer som bland annat pekar på att det är kvickare att starta matcher. Är du PUBG-fan är den utförliga uppdateringen helt klart värd att läsa.

The average time to load 1 level has dropped significantly from 14.4 seconds to 5.6 seconds. Environmental effects, vehicle destruction effects, hit effects and smoke effects have been improved and we are planning to add improvements on weapon related logic and effects as well.

Men bara för att "Fix PUBG" är i mål innebär det inte att PUBG Corp slutar upp med att plåstra om sitt battle royale-spel. Tvärtom, hävdar Jang. Man vill förbättra matchmaking ytterligare och ett nytt ljudproblem har dykt upp när man försökte polera rörelsescheman. Och det här med fusk...

Our mission remains the same; to never back off in the fight against unauthorized programs. In some regions, we have been able to work with local law enforcement to arrest the groups involved in the production and sale of unauthorized programs and we will continue to aid authorities in any way we can.

Det är ju mer aimat mot realism, physics, gunplay, etc. Det har vissa delar som inte är realistiska, men det är ju mest bara på healing-sidan av spelet. Medans Blackout är full arcade och du kör en trippel backflip medans du helar upp med en arm och kni... 03/12 @Arkaith: arcade? realism? visst är call of duty något arcade'y men snälla säg inte att du menar på fullaste allvar att PUBG är realism, I mean... Come on! 22/11 Helt fel. Bara för att båda är Battle Royals, så tror du att du kan jämföra arkade med realism? Va? 22/11 Jag kan väl jämföra dem eftersom de ligger i samma genre? Eller är det fel? Spelar väl ingen roll hur länge eller vem som gjort spelet? 21/11 Ännu en som försöker jämföra ett arkadspel med ett spel som försöker vara realistiskt. Och speciellt med ett brand som har funnits i flera år. Derp. 21/11 Inte ens Bluehole har sagt desync är borta. Endast att de fixade en bugg som skapade desync mellan spelare som har bra ping till servern. De spelare som har dålig ping dock... dom laggar fortfarande och skapar desync, precis som innan. Tyvärr är ju matc... 20/11 Har haft PUBG avinstallerat ett bra tag men gav det en ny chans förra veckan, efter att ha spelat Blackout så känns det som motsvarande spel pågår i rymden! Allt går i slow motion och de som sa att desync var ett minne blott är årets jesters. Nya buggar... 20/11 De gör förbättringar absolut. Men listan är lång på fixar så.... T.ex. så har fuskarna tyvärr ökat i antal igen. Var riktigt bra ett tag efter senaste ban-vågen. "Desynken" måste de fortätta jobba med. Vad jag inte tycker är så intressant är alla skins... 20/11 CoD är ett AAA-spel, PUBG får väl nästan räknas som indie i jämförelse. 20/11 Snart dags för ps4 ägarna...ännu fler besvikna PUBG ägare. Startade det häromdagen och det är horribelt, speciellt känslan av att du har skridskor på dig. 20/11
Skicka en rättelse