Småskaligt storkrig.

Fortnite, Black Ops 4, Battlefield V, GTA Online, Ring of Elysium, The Culling – där har du några av alla de spel som har eller kommer hoppa på det battle royale-tåg som rullade igång med PUBG för knappa två år sedan. Och nu ansluter även fps-världens riktiga långkörare – Counter-Strike.

Valve släppte i går battle royale-tillägget Danger Zone till Counter-Strike: Global Offensive. Det blir en förhållande småskalig variant av spelläget, med 16 spelare som mest vid solospel och högst 18 om du spelar i grupper med två eller tre (!!!!!!) i spelare i varje.

Samtidigt passar Valve på att släppa CS:GO som free to play, alltså gratis att spela för den som så vill. Men om du köper det (13,25 euro i skrivande stund) får din version titeln Prime Status, och med det kommer bonusar i form av items och vapenfodral.

På vilket sätt har GTAV br? 08/12 @Maysay: Bra självkritik där men nej du har så rätt i att fan basen gillar "vanliga cs". Valve har aldrig annonserat att BR ska komma till cs. Anledningen till detta tror jag är för att haka på trenden och tjäna pengar på steam. Dom har tjänat betydligt... 08/12 Har inte spelet CS på 10 år men kolla på lite gameplay videos på Danger Zone, va platt och tråkig grafikmotorn ser ut. Fast vad hade man förväntat sig av Valve egentligen nu för tiden? 07/12 Kanske kommer i perioder, vet inte. Jag hade också prime-status, över 1500 vinster o flera tusen timmar men ändå så var det en period när det är fuskare varje eller varannan match i princip. Man kommer endast undan om man kör ESEA eller Face IT Premium.... 07/12 Nä, det är inget för mig. Håller mig också till vanliga CS. Har slutat helt att spela BlOps IIII:Blackout, eftersom jag dör först, varje gång. 07/12 Ja danger zone var ingen höjdare tycker jag. Håller mig till vanliga CS och vanliga BR. 07/12 Funkar inte för mig. Söker efter match i oändligheten. 07/12 Dags att börja äga lite noobs då. Men ja, rädd för att det kommer explodera med kinesiska fuskare nu. 07/12 Man kan också köpa prime. Kostar 13 euro. "There are two ways to upgrade your account to Prime Status; reach Rank 21 by earning XP and add an eligible phone number to your Steam account, or purchase the CS:GO Prime Status Upgrade in-game or through the... 07/12 Jag och en polare har nyss spelat Danger Zone som BR-läget heter och tyckte det var ett ganska trevligt alternativ till både vanlig cs och vanligt br med fräscha idéer som begränsad ammunition samt att man beställer in förnödenheter via en liten drönare... 07/12
Skicka en rättelse