Havet är djupt. Och tillfälligt kostnadsfritt.

Epic Games har som du kanske sett sjösatt sin egen digitala spelbutik och lockar spelmakare med lägre avgifter än marknadsledaren Steam. Och oss lockar man med att ge bort spel gratis, närmare bestämt utmärkta överlevnadsspelet Subnautica som du kan hämta gratis från Epics spelbutik och sedan behålla.

Subnautica är fritt tillgängligt till morgonen den 28 december (midnatt den 27:e amerikansk östkusttid). Ordinarie pris är 20 euro.

Fast när gratisperioden är över frestar Epic med en annan godbit: man följer upp med Super Meat Boy från den 28 december.

@monsterbenke: Det låter roligt när du skriver så, men tror inte jag skulle ha tid och energi kombinerat med fokus att sitta att planera och pilla för att komma så långt. 23/12 man måste bygga bättre grejer konstant första halvan av spelet iaf, och en bas som ligger bra och har allt. det är lite pilligt, men jag var noga, läst allt, kollat allt, gjort allt. man kommer snabbt djupare och djupare när det väl är igång. i början... 22/12 Har spelat ett par timmar. Det var lite frustrerande i början då man t ex måste upp för luft hela tiden. Efter ett tag när man fått lite bättre saker så blev det roligt och mysigt. När man sedan befinner sig mellan "bättre" saker och de bästa sakerna... 18/12 Det är lite survival, mest exploration, nästan lite metroidvania liknande, du arbetar mot att kunna bygga saker som gör att du kan utforska mer och mer. 18/12 Drog ner spelet i går, asmysigt. Funderat länge och nu är det släppt och gratis så varför inte? Har jobbat natt senare fyra dagarna så dygnsrytmen är kocko, 02:35 nu och vaknade nyss, ska koka te och sätta mig en sväng.. ;) Och det här med kineserna,... 18/12 Iri att spelet har problem i vissa länder på ps4s psn. Hoppas på att dom löser det tills på tisdag. Annars så får man nog vänta tills jan feb någon gång. 17/12 https://i.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/843/271/4f8.jpg 17/12 Gillar att du jämför CIA med tencent. En statligt finansierad underrättelsetjänst vs aktiebolag som säljer spel bla. Sen får du gärna länka lite källor på dina påståenden. Vore intressant att läsa. 17/12 De kan få böta upp till 2% av den GLOBALA omsättningen närmare bestämt, för ett sånt här företag handlar det om miljarder. Med det sagt är det ärligt talat skrattretande att folk oroar sig för vad ett kinesiskt företag kan göra med deras personuppgifter... 17/12 Du misstolkade mig baserat på det du länkar. Epic Games ägs av Tencent Holdings som är ett kinesiskt konglomerat. 17/12
Skicka en rättelse