Tidernas snabbaste konsol på bild.

Project Cars-utvecklaren Slightly Mad Studios klargjorde nyligen att man ämnar göra en spelkonsol. Otippat, för att uttrycka sig försiktigt. Minst lika otippat var att man tänker sig att göra tidernas kraftigaste konsol, med munvattnare som VR-stöd och möjlighet att spela 4k-upplösta spel i 60 bilder per sekund.

Planen är att lansera besten, som kallas Mad Box, om ungefär tre år. Hur det går med den synnerligen ambitiösa planen återstår att se, men studiochefen Ian Bell har i alla fall delat med sig av konceptbilder från både konsolen och nu senast från handkontrollen.

Tror du Slightly Mad är kapabla att lansera konsolen?

Skicka en rättelse
Det finns ju ett gäng inställningar, det jag tycker fungerar bäst är att köra touchen som mus, utan smoothing, rätt hög sens, så man kan vända sig om snabbt osv. trackball på medium friction, sedan ha på gyro mouse, typ när man trycker på knappen för... 26/01 För mycket alienware för min smak 26/01 Blir detta alltså en konsol som ska konkurrera med Xbox och PS med spel utvecklade för just konsolen, eller är det en kompakt PC där vanliga pc spel fungerar? Skulle vara trevligt med en tredje tillverkare av stationära konsoler nu när Nintendo verkar... 25/01 Har mest testat fps spel med den och då är den verkligen inte skön. Måste ju swipa flera gånger för att vända sig, kanske configat fel? Har testat ladda hem profiler oxå 25/01 Tycker steam controller fungerar utmärkt, förutsatt att man orkar pilla med inställningarna och kan ha koll på vad man bindade allt till, och det är där den fallerar för mig. Orkar helt enkelt inte sitta och tokpilla för att få schysta settings. När man... 25/01 Är det så mycket bättre än spakar alltså? Har inte vågat testa då det.. känns fel. Nu blev jag sugen :) 25/01 Jag tycker skillnaden mellan 1440p och 4K är riktigt stor så jag uppskattar verkligen 4K på en TV. Texturerna är så oerhört krispiga och fina. 25/01 Garanterat pr-trick. 25/01 http://www.piedpiper.com/thinking-inside-the-box/ Fick mig ofrånkomligt att tänka på min favoritserie 😁 24/01 @SuperTank: Man spelar på tangenter och mus. Spaken är XXX. 24/01