Åsikterna är många – dela dina med FZ.

Betygen för PS4-zombieliret Days Gone spretar åt alla håll. Spelet snittar 72 i Metacritics omräknade betygssnitt, med toppar över 90 och dalar nere i 30-träsket. FZ:s recension hör till de mer kritiska, med en tvåa i betyg och skäll på sirapsseg progress, taffligt berättande och tekniska tveksamheter.

Nu när spelet funnits ute ett par dagar har flera av er, kära medlemmar i FZ-familjen, köpt spelet och kanske hunnit bilda er en tidig uppfattning. Du som hör dit, berätta gärna vad du tycker så här långt. Är det zombiefisk, zombiefågel eller något mittemellan? Vad är bra? Vad suger?

Sjung ut!

Skicka en rättelse
Är Days Gone värt 300kr? Det är nämligen rea på PS Store. 03/04 Detta ett litet litet axplock av det som nu är Days Gone. Att AI'n är helt kass är inte en bugg, det är dåligt programmerat. 02/05 Hahaha... :) Klockren bugg video. Tack. Kommer dock köpa spelet denna månad eller i juni. Fokuserar mest på köpet av RAGE 2 till Steam nu. 01/05 https://youtu.be/opgMj6skKo8 Seven years in the making... "Trippy A" 01/05 Jag har blivit sittandes med min vän och köra rätt många timmar nu. Det är riktigt kul måste jag säga. Kul värld och utforska och mysig stämning på något vis. Storyn är ju helt ok den med, inget havsverk som många andra spel där ute. Jävligt imponerad... 30/04 Jag tror att det kan vara en nackdel för detta spel att det just är ett first party-spel från Sony. Folk har vant sig vid att dessa brukar vara extremt välgjorda och polerade på alla sätt och vis. När det då dyker upp ett spel med lite skavanker blir... 30/04 Om Bend hade kunnat inse sina begränsningar så kunde jag sluppit att betala ~700 riksdaler för det och kastat det i soptunnan. Days Gone och Just Cause 4 är de enda spelen jag lagt ner efter bara ett par timmar och då spelar jag i stort sett allt. Stora... 30/04 Skulle nog säga att days påminner väldigt mycket om RDR 2 fast med bättre styrning, för nog fan är motorcyklen en häst i kostym 😉 29/04 @Buster: Känner knappt igen något av det du nämner att spelet lider av. Det var några buggar i början vilket de fixa redan dagen efter. Sen får vi inte glömma att Bend Studio är en liten utvecklare och inte Rockstar med oändlig med ekonomi vilket Bend... 29/04 Jag hade sett fram emot spelet och t.o.m. förhandsbokat det (vilket jag sällan gör). När jag såg recensionen här på FZ blev jag givetvis lite besviken och började fundera på att avboka. Men jag kollade runt lite på andra sidor och insåg att folk kan nog... 29/04