Geralts fadersfigur får egen långfilm.

Netflixserien The Witcher har blivit en enorm framgång. En andra säsong är på gång och efter den kan ytterligare fem följa. Förra veckan fick vi också veta att en animerad film baserad på The Witcher skulle komma till streamingtjänsten. Vargen i titeln The Witcher: Nightmare of the Wolf trodde många syftade på att Geralt spelar huvudrollen. Men icke!

Berättelsen ska följa Vesemir, som vi känner som en äldre, erfaren witcher och en fadersfigur till Geralt. Storyn i filmen kommer dock vara en ursprungshistoria för (en ung och spänstig?) Vesemir.

Long before mentoring Geralt, Vesemir begins his own journey as a witcher after the mysterious Deglan claims him through the Law of Surprise.

Detta finns att läsa på filmens Netflix-sida, men det är också allt vi har att gå på i nuläget. Beau DeMayo och Lauren Schmidt Hissrich, ansvariga för Witcher-serien på Netflix, kommer även hålla i spakarna för den animerade filmen. I serien hörde vi Theo James som Vesemir och det är inte otroligt att han också är påtänkt för filmen. Någon form av datum finns ännu inte.

Skicka en rättelse