Battle royale-läget Call of Duty: Warzone i centrum för spekulationerna.

Det läcks, ryktas och spekuleras som aldrig förr kring Call of Duty: Modern Warfare. Kärnan är en förmodad battle royale-version av senaste spelet, gissningsvis vid namn Call of Duty: Warzone. I Modern Warfares menyer står nu "Classified" vid ett spelläge, det har läckt tutorials från spelläget, med mera.

Spelläget är inte bekräftat officiellt, men Activision gjorde själva antydningar om det i trailern för spelets andra säsong nyligen. Trots det har man nu börjat ta till juridiska åtgärder mot förmodade läckor.

En användare på Reddit som kallar sig Assyrian2410 läckte nyligen en bild med information om battle royale-läget. Men Activision har begärt att Reddit lämnar ut information om denna person, och såväl inlägget som personens konto har tagits bort, skriver Eurogamer. Företaget får nu kritik för det här beteendet, och vissa menar att Activision själva släppt en del av den information som finns tillgänglig.

Hursomhelst. Om spekulationerna stämmer är Call of Duty: Warzone ett fristående gratisspel baserat på battle royale. Ja, det låter Apex Legends. Det ska släppas inom några dagar eller veckor, kanske redan i morgon. Om ryktena stämmer, vill säga.

Skicka en rättelse