Vi väntar på andra säsongen av The Witcher på Netflix, men p.g.a. du vet varför får vi nog vänta (och vänta) ytterligare. Nåväl, under tiden kan vi ju roa oss med att se om första säsongen, som sannolikt lär klarna vid andra tittningen. Den förmodligen största invändningen var att det var svårt att hänga med i tidslinjerna – men faktum är att detta var planerat att bitvis göras tydligare. Den som dock "fullständigt" satte stopp för detta var showrunnern, Lauren Hissrich.

Hon fick frågan via Twitter om det fanns en plan på att datumstämpla. Svar: ja. Hennes svar: nej. Hissrich lyfter fram ett konkret exempel, men hennes vision var att inte avslöja de olika tidslinjerna till en början.

Yes. In fact, the writers came up with a whole timeline, based around the fall of Cintra, that they begged me to put on screen. I... well, I refused. I was completely stubborn about not revealing that Ciri and Geralt weren't in the same timeline at the beginning.

I den andra säsongen är det i alla fall en tidslinje som gäller, vilket förmodligen skapar mindre huvudbry hos tittare som inte är lore-konnässörer. Inspelningarna väntas ta slut i början av 2021.