Ambitiösa moddar finns det gott om, och Fallout har lockat till sig en del sådana projekt. Ett sådant som vi skrivit om tidigare är Fallout: London, men vill man bege sig till varmare breddgrader så kanske Fallout: Miami vore något. Teamet har jobbat på detta Fallout 4-projekt på sin fritid i flera år nu, och för några dagar sedan släpptes en ny trailer.

Den visar ingen gameplay (fast de flesta vet nog hur Fallout 4 ser ut), men bjuder på en skymt av de olika platser vi kommer att få besöka vid Miami Beach. Modden kommer att ha en handling att följa såväl som sidouppdrag, röstsatta karaktärer, nya föremål och två fraktioner: Nuclear Patriots och Enclave. Utvecklarna själva säger att modden har samma omfattning som en officiell expansion.

Något släppdatum finns dock inte, eftersom projekt som detta helt förlitar sig på hur mycket fritid utvecklarna kan lägga på det. De säger sig dock ha interna mål, men de vill inte dela med sig av dessa än. Modden kommer endast att släppas till pc, på grund av dess storlek.

Mer info på den officiella webbplatsen.