Det började med #Counter-Strike, fortsatte med #Day of Defeat och nu har #Valve gjort det igen - för ett par dagar sedan blev det officellt att de anställt skaparen bakom den populära #Warcraft 3-modden DotA.

Tillkännagivandet gjordes igår på det officiella forumet och en tämligen glad "IceFrog" meddelade att han numera leder ett gäng utvecklare för att underhålla och vidareutveckla modden. Han är därmed den tredje personen att få in en fot i branschen tack vare hobbyprojektet, två andra har sedan tidigare varit inblandade i det fristående spelet #League of Legends: Clash of Fates.

Tack till moberg för detta #nyhetstips!
Nån som hört talats om spelet Heros of Newerth? (HoN) Det är ju ett helt fullprisspel baserat på en modd som aldrig har varit rolig. 07/10 Jag vet hur communityn funkar men namnen kan du dessvärre inte få. Vi kan säga att dom inte vill bli nämnda i dota sammanhang längre. Är som sagt inte själv en som var med från början men dessa grabbar har varit det & jag väljer helt enkelt att lita på... 07/10 Nu börjar jag tröttna på detta bullshit, kan du svara på några enkla frågor innan du går vidare med dina lögner. Vilka är dessa "veteraner" du talar om? Vet du ens hur map making communityn i wc3 funkar? Jag kan vara snäll och svara på sist nämnda. Männ... 07/10 Va det inte basshunter som spelade Dota 07/10 Dota och dess community kan de köra upp någonstans i ett mörkt håll förevigt. HoN all the way! F u Valve. ;) 07/10 I Tidiga releaser av dota, Kunde man ha Millenium Falcon som hjälte, och som dessutom kunde bygga om sig till en siege tank :) those were teh days. 07/10 Jag finner det då konstigt att hela Dota är sammansatt av spells, texturer, models & annat tjaffs från andra utvecklare. Alla har inte fått creds & det mesta är taget. Detta är vad veteranerna säger. Givetvis finns det alltid någon som ska försvara den... 07/10 Som sagt, i icefrogs lilla uttalande står det inte något över huvudtaget om att han ska utveckla dota på valve. 07/10 HoN var grötigt till en början, och blir grötigt lite då och då fortfarande. men de jobbar på att dra ner på de stora effekterna för att göra spelet mer överskådligt, och det hjälper förståss när man är beredd på vilka effekter som kan förekomma i varje... 07/10 Kan inte förstå att folk gillar HoN. Något grötigare får man leta efter .. Om Dota är något så är det väl ändå strukturerat? Nej kolla vidare på LoL istället ni som är inbitna Dotaspelare. Det är iaf något man finner sig i och är välbalanserat. Förövrig... 06/10
Skicka en rättelse