Nu meddelar #Chair att deras heta Iphonetitel #Infinity Blade kommer gå att införskaffa den nionde december. Det som erbjuds är ett actionrollspel där du genom att dra med fingret över din lilla (eller lite större) skärm nedkämpar diverse fiender och därigenom tar dig framåt genom riktigt snygga slottsmiljöer för att ta dig an den stygge God-King. Genom att bekämpa fiender får du erfarenhet som du använder för att förbättra diverse förmågor och attribut.

Någon form av multiplayer kommer ingå, där ett man-mot-man-läge är att vänta - minst. Du behöver ha en av de nyare Iphone-varianterna - 3GS, 4, tredje eller fjärde generationens Ipod Touch, eller Ipad. Priset på spektaklet hamnar på cirka fyrtio kronor.

Förra veckan provade vi på Iphone-varianten av #Rage - #Rage: Mutant Bash TV som belönades med fyra loggor av fem möjliga och huruvida detta når upp till samma nivå ska bli tämligen intressant att beakta. Inte minst med att Rage endast kostar 7 kronor för den lågupplösta eller 14 kronor för den högupplösta varianten. Sålänge kan du alltid spana in en film på liret i vårt underbara arkiv.

[video=6388]