Systemkraven för Windows-versionen är släppta, kolla om din dator räcker.

Att det krävs vildhjärnor av sällan skådat slag för att axla huvudrollen i #Bulletstorm står utom alla tvivel. Därtill krävs duglig datorhårdvara om du tänkt dig att lira Windows-versionen av spelet. Det Unreal Engine 3-drivna spelet kräver som minst följande komponenter:

  • Processor: Core 2 Duo Athlon X2 på minst 1,6 GHz

  • Geforce 7600 GS eller Radeon HD 2400 med minst 256 MB minne

  • 1,5 gigabyte internminne

  • Operativsystem: Windows XP, Vista eller 7

Hyfsat överkomligt får sägas. Bulletstorm utvecklas av #Epic Games och #Painkiller-kodarna #People Can Fly, och det släpps till pc, 360 och PS3 den 24 februari. När FZ:s Fredrik Eriksson nyligen beskrev sina tidiga intryck var det inte utan en skopa förväntan.

Var ju inte jättesvårt att överstiga de där kraven. 12/01 Vill minnas att det enda spelet värt att nämna i dagens konsolifierade PC landskap när det gäller hårdvarukrav är The Witcher 2. :-/ Men det ser inte heller helt overkligt bra ut, bara bra i jämförelse med skillnaderna man märkte förut. Vi får väl se... 11/01 Här har man en grym dator sen försöker dom inte ens göra så spelet kräver mycket D= och nu tänker jag ju på kräver = bättre och inte på att det skulle vara dåligt optimerat =3 11/01 Inte direkt förvånande att reccade kraven gått direkt från 8800 gtx till 200-serien på nyare spel. 9000-serien var ju världens rebrand... Nu var ju 200-serien också det ( sitter med mitt högljudda och varma GTX 280 ;_; ) 11/01 fan va bra datorer alla verkar ha.... min klarar spelet på recommended. inte bättre än så. 11/01 Ahhh perfekt läge att nörd skryta, fast inte i mitt fall :( 11/01 Det är väl sant, men frågan är om grafiken verkligen blir bättre......vissa spel=jovisst men en del kan man inte ens slå på AA(ett ex) i en perfekt värld hade alla gjort spelen till PC och sen bantat ner lulllullet så dom stackars konsolkramarna oxå kun... 11/01 Precis, det är ju det man vill. Ungefär som Carl Jones hos Crytek sa: Crysis 2 will have lower system requirements and better graphics than the original Crysis PC game. Det återstår ju att se hur det blir med den utsagan men de kommer nog ha olika lägen... 11/01 Utvecklingen går väl åt rätt håll snarare ifall grafiken blir bättre men prestandan som krävs blir lägre? :) 11/01 Varför skrev ni inte det rekommendera kraven också? :\ Aaah mitt grafikkort börjar komma efter nu :'( (ATI 4870) kom igen AMD, fixa klart 6990 kortet nu så man får se om det blir något att satsa slantarna på. 11/01
Skicka en rättelse