För oss i Europa. Hurra, hurra, hurra! Missa inte heller släpprullen på free-to-play-rymdsagan.

Det massiva free-to-play-onlineliret #Black Prophecy, där stjärnorna är din närmsta granne, har nu dragit igång på riktigt i Europa, meddelar #gamigo och #Reakktor idag. Du som lirade under den öppna betan har kvar ditt konto, men dina karaktärer och klaner återställs till ingenting alls. Om du lirat sen början av den öppna betan har du något att vänta i din premium-lagring, som tack för ditt engagemang. Black Prophecy är alltså ett onlinelir förlagt i rymden som inte kostar någonting att spela, utan kommer överleva på mikrotransaktioner.

- Med släppet av Black Prophecy, drar det mest innefattande, spännande och ambitiösa projekt vårt team någonsin arbetat på igång. Det här är resultatet av hårt arbete av en extremt dedikerad och talangfull grupp människor, säger Kirk Lenke, CEO på Reakktor Media.

– Släppet av den här högkvalitativa free-to-play-titeln bevisar att vi mött de höga förväntningarna för Black Prophecy. Vi ser fram emot att se mängder av spelare i spelet, och ta emot feedback från community-medlemmar som har vart med oss i flera år likväl som från nya fans. Vi hoppas att spelare kommer uppskatta spelet lika mycket som vårt team gör.

Spana in släpprullen nedan.

Hmm ja alltså den där gamigo download managern hänger sig konstant för mig, och jag orkar väl inte hålla på så mycket längre. Någon som vet en bra vanlig download mananger man kanske kan använda? Vore riktigt trevligt att få prova detta spelet då jag... 27/03 Jag hade samma problem vid installationen. Nedladdningen fastnade då och då, men jag lyckades få det att funka genom att pausa och sätta igång nedladdningen igen. Dock resulterade detta i korrupta filer, och installationen fick avbrytas. Så, jag försökt... 26/03 jag lyckas inte få igång detta spelet på något sätt: när jag drar ner spelet med deras download manager så hänger den sig ganska snart, har provat 4-5 gånger. Om jag istället väljer att manuellt ladda ner dom 5 uppdelade filerna och lägger dom i samma... 26/03 Har spelat i 2 timmar ungefär, och än så länge så är mitt intryck att det är ryckigt och ostabilt - och sen kan det bara vara introduktionen, men det känns som att det inte är så inriktat på samarbete och tja, allmän social kompetens. 25/03 Är ni intresserade så pröva! Spelet är långt ifrån en besvikelse :D 24/03 Oooh! :-D Ditt svar här har gjort mig mer nyfiken och intresserad av detta, långt mer än någon recension har gjort på FZ på ett bra tag. Tack för det! 23/03 Gick fint fint o ladda hem från deras sida men jag kan inte logga in i spelet istället :( 23/03 Är det någon annan eller är det bara jag, som inte kommer åt att kunna ladda ner setup-filerna? 22/03 Låååångt mycket bättre än BSG:online imo! Skön känsla här, känns mer som ett spel än ett online spel, speciellt jämfört mot bsg. Har inte spelat så länge än, blir säkert tunnare med story och voiceovers senare... Men att det ens har det gör det ju mycke... 22/03 Oki, PMa mig gärna när du testat o berätta hur det gick. Vore trist om det är så att man har nackdel av att spela med joystick, har länge fantiserat om ett mmo att spelas med HOTAS men om man bara har nackdelar av det så passar jag nog :/ Neocron är och... 22/03
Skicka en rättelse