Det massiva free-to-play-onlineliret #Black Prophecy, där stjärnorna är din närmsta granne, har nu dragit igång på riktigt i Europa, meddelar #gamigo och #Reakktor idag. Du som lirade under den öppna betan har kvar ditt konto, men dina karaktärer och klaner återställs till ingenting alls. Om du lirat sen början av den öppna betan har du något att vänta i din premium-lagring, som tack för ditt engagemang. Black Prophecy är alltså ett onlinelir förlagt i rymden som inte kostar någonting att spela, utan kommer överleva på mikrotransaktioner.

- Med släppet av Black Prophecy, drar det mest innefattande, spännande och ambitiösa projekt vårt team någonsin arbetat på igång. Det här är resultatet av hårt arbete av en extremt dedikerad och talangfull grupp människor, säger Kirk Lenke, CEO på Reakktor Media.

– Släppet av den här högkvalitativa free-to-play-titeln bevisar att vi mött de höga förväntningarna för Black Prophecy. Vi ser fram emot att se mängder av spelare i spelet, och ta emot feedback från community-medlemmar som har vart med oss i flera år likväl som från nya fans. Vi hoppas att spelare kommer uppskatta spelet lika mycket som vårt team gör.

Spana in släpprullen nedan.