Sony, EA, Nintendo och de andra har sagt sitt på presskonferenserna, nu säger vi på FZ vårt. Och vi vill höra vad du har att säga.

E3-mässan är inte över, men efter ett dygn fyllt av presskonferenser har risken för fler tunga bomber sjunkit till ett minimum. Hög tid att sammanfatta – FZ-redaktionen har vaskat fram de tio bästa nyheterna från årets E3 och rangordnat dem efter vårt eget tycke och smak. Med E3-nyheter menar vi även sådana som släpptes innan mässveckan; många utgivare var som bekant klåfingriga på releasehannen (och andra hade satt munkavle av vått papper på sina E3-avslöjanden).

Vi vill också veta din åsikt – vilken nyhet på E3 2014 tycker du var störst, bäst, viktigast? Skriv din åsikt i kommentarerna. I morgon går vi igenom alla åsikter och sammanställer en läsarlista över de bästa E3-nyheterna enligt dig och dina fellow FZ-rävar.

Men nu – de 10 bästa E3-nyheterna enligt FZ-redaktionen.

10. Battlefield Hardline – beta ute nu

#Battlefield Hardline skulle ha avtäckts under #EA:s presskonferens, men veckorna innan E3 läckte informationen som Titanic minuterna före undergången. Och mottagandet var inte nådigt: "Ett omskinnat #Battlefield 4! För 600 spänn!!" lät det från många håll. Men EA avslutade sin presskonferens med ett pr-mässigt genidrag – där och då släppte de Battlefield Hardline-betan. Och de flesta glömde sin skeptiska inställning, rusade iväg för att hinna knipa en nyckel innan de tog slut. Underskatta aldrig gamerns vilja att vara först.

9. Vrålsnygg trailer från The Witcher 3

Det senaste pr-mantrat hos spelutgivare är att bedyra hur mycket man älskar spelarna, och hur galet mycket communityn påverkar varje beslut som tas. #CD Projekt är en av ytterst få som tas på allvar när sånt kommer på tal – polackerna bygger sitt förtroende med yttersta precision, och resultatet är fans... förlåt, köpare som med glädje betalar för deras spel.

Fast det är klart, de gör ju skapliga spel också. För att inte säga snygga. Pre-E3-trailern för #The Witcher 3 slår nästan allting som visades i Los Angeles veckan efter.

8. Uncharted 4 officiellt

#Sony var stygga nog att hålla #Naughty Dog- och Uncharted-anhängarna på halster nästan hela presskonferensen, men till slut kom den – bekräftelsen på att #Uncharted 4 är på gång. Playstation 3-erans mest hyllade spelserie ska försöka upprepa succén på Playstation 4. Hur det lyckas vet vi först nästa generationsskifte, men vi har svårt att tro att PS4-debuten nästa år blir något annat än riktigt, riktigt bra.

Föregående Nästa
Skicka en rättelse