Vissa saker i livet är konstanta, återkommande, ofrånkomliga. Som att FZ i december utser årets bästa spel.

1. Overwatch

Det kanske låter elakt men tack gode gud för att #Project Titan lades ner. Det säger vi inte bara för att kvarlevorna stöptes om till grunden för år 2016 års bästa spel, det verkar också ha lärt Blizzard en läxa. Tillsammans med framgångarna för Hearthstone har de äntligen insett att de inte behöver lägga jättemånga år på varje titel utan kan åstadkomma underverk med rappare utvecklingsprocesser. Utan att tumma på kvalitén.

Efter åratal med actionspel i modern tid, med beiga ökenlandskap och sterila stadsmiljöer, är #Overwatch en frisk fläkt. Äntligen har moba-dominansen på e-sportsscenen fått konkurrens från en genre som ligger oss varmt om hjärtat. Vi hoppas detta är starten på en ny vår för arenapangare.

Kul med nån mer som spelat Seasons after Fall. Trevligt litet spel, och inte minst audiovisuellt underskönt. 01/01 :D 30/12 Dark Souls 3? 30/12 Om jag minns rätt så har du låst till 30, låst till 60 eller Unlimited samt V-sync på/av att välja bland. 28/12 OverWatch är riktigt bra. Punkt; men, jag njuter ändå lika mycket av TitanFall 2 måste jag erkänna. 27/12 Att det blir enorm fps-drop i början av race med många bilar framför och mycket partikeleffekter i form av rök/damm osv kan jag mer leva med och ha förståelse, det är alla andra partier där det är riktigt dåligt flyt finner jag mindre accepterat. Vet... 27/12 Trist att du känner att det är ospelbart. Håller som sagt var med om att delar av Surfers Paradise och några få regnskogspartier ger FPS drops samt races när man har alla framför sig men resterande 80% av spelet flyter på fint för mig i 4K@60fps (låst).... 27/12 http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20161225/topplista-arets-hogsta-betyg/ artikel om årets 5/5 spel 27/12 Fina spel på denna lista, inget att klaga på där! Men en sak som förundrar mig är: Vad krävs av ett spel idag för att få 5 av 5 i betyg här på FZ? För här har ni listat dom absolut bästa spelen som kom 2016 enligt er och inte en enda har fått 5 av 5 i... 27/12 För mig är spelet mer eller mindre ospelbart, åtminstone senast jag testade det och det var inte allt för länge sedan. Tycker att det borde vara klart bättre flyt sett till hur spelet ser ut och vad jag har för hårdvara. i7 4790k @ 4,5Ghz, 8GB DDR3 @... 27/12
Skicka en rättelse