Netflix-serien har funnits ute i en månad så chansen är stor att du sett den.

Det har gått nästan en månad sedan haussade The Witcher hade premiär på Netflix. Vi har recenserat serien, och nu är det hög tid för dig att sätta betyg och säga ditt om fantasyserien. Som vanligt gör vi detta via vår klassiska och trofasta FZ-skala, som du kan djupdyka i här.

På FZ är vi logiskt nog många som mest känner The Witcher som en speltrilogi från CD Projekt Red, men Netflix-serien bygger snarare på Andrzej Sapkowskis romaner. Det finns planer på sju Witcher-säsonger och redan innan premiären av den första så gav Netflix den andra grönt ljus.

Frågan är nu om det är en säsong du längtar efter? Eller en du undviker då den första brände dig?

Så här funkar FZ:s betyg.

Skicka en rättelse
Förstår verkligen inte hur så många har problem med att följa tidslinjen. Känns som att många måste sitta och titta på serien medans de gör något annat, för man fick konstanta ledtrådar om när saker utspelade sig. Såg serien tillsammans med min sambo... 16/01 Jag har alltid varit intresserad av Witcher spelen men aldrig spelat dem och jag har heller aldrig läst böckerna så hur väl serien avspeglar spel/böcker vet jag inget om men jag tyckte serien var väldigt underhållande, tur att man hade läst på förhand... 15/01 Det är lite typiskt vår tid att trots att den stora massan tycker att det är en 4a eller 5a så är det ändå bara kommentarer från dom som tycker den är dålig i denna tråden :) Jag tycker för övrigt att serien när den var som bäst var max en svag 4:a. Tän... 15/01 Jag torde lida av ett självskadebeteende eftersom jag väljer att kommentera i denna tråd full av kärlek till människor witchers och drakar. Jag tycker serien är tillräckligt bra för att tittas på om man är åt fantasyhållet. Att det finns buggar/glitchar... 15/01 Glömde nämna det med fightscenerna. Helt klart på plus. Men även där vägdes det upp av Cavill. Drakavsnittet var svårt att kolla på mot slutet. Handlingen var ytlig och pinsam, effekterna såg ut att vara ca 20år gamla. För de som undrar har jag spelat... 15/01 Har bara spelat igenom spelet. Tycker att serien var bättre än jag förväntade mig. Tyckte att lite störde mig men som sagt över förväntan. Speciellt om man gämför med resten av utbudet Netflix har. 15/01 @MaLiBu: Rösten och allt han säger, sättet han säger det på, är ju så jävla Witcher det kan bli. Tycker Cavill gör utomordentligt jobb som Geralt. Geralt SKA ju låta sådär enligt all tillgängliga böcker och spel som finns. Men att inte gilla det ändå,... 14/01 Bra rutat, instämmer på alla punkter. 2/5. Vill även lyfta kuliserna, ofta oskarpa och fula. Varför står det strålkastare på ute i skogen för som lyser i olika riktningar? Kostymer, masker.. Jösses. För att inte tala om dialogen, bitvis ger den sken av... 14/01 klarade inte av mer än två avsnitt serien gör ett uselt jobb att få mig att bry mig om karaktärerna, det händer alltför mycket på ett avsnitt för att få tittarna att lära känna karaktärerna, istället för du se en person du inte har sett förut komma in... 14/01 Haha only in Japan... 😁 14/01