Utvecklaren bakom de hyllade Uncharted-spelen slog fast under utvecklingen av tvåan att de redan då hade tagit kontroll över all kraft i Playstation 3. Inför trean påstår de att det finns ännu mer att hämta.

#Uncharted 2 var inte kulmen och enligt #Naughty Dog kommer vi i #Uncharted 3: Drake's Deception att få se nya höjder av processorkraften i Playstation 3.

– Jag tror absolut att det finns mer att göra med Playstation 3, trots att vi på Naughty Dog sade att vi var på väg att total kontroll över konsolens kapacitet i och med Uncharted 2, berättar Richard Lemarchand, lead game designer.

Ljuset är en bit han är nöjd med och särskilt tillfredsställd är han av effekten som kommer när en karaktär går framför en ljuskälla och strålarna sprids runtom karaktären.

– Det liknar inte något vi sett tidigare, inte ens under den nuvarande konsolgenerationen. Vi har förfinat massvis med teknologi enbart för det här spelet, som vårt dynamiska vatten till havs – och det är bara ett av dussintals exempel.

Lemarchand slår fast att vi nu börjar skörda frukterna av utvecklarnas många års erfarenhet av konsolen, precis som i fallet med de senare titlarna till Playstation 2.

Uncharted 3 släpps den 2 november.

Va inte oroliga grafiken på ps3 spel kommer bli mycket mer avancerad en såhär. Ni kommer tappa hakan. Ungefär som man gjorde när god of war kom till PS2. Har alla redan glömt det?? Eller varför inte Shadow of colossus till ps2??? Kan man gemföra dom spe... 14/10 När jag skaffade en PS3 var jag besviken på prestandan, trots att konsolen var ny på marknaden. Jag ser på en del kommentarer att det inte är lönt att säga vad jag tycker på ps3-prestandan idag. Då får en del personer vredesutbrott av vad jag har att... 05/10 Hade Blizzard brytt sig om att göra ett så snyggt spel som möjligt hade du inte missat det vågar jag säga. Deras intresse ligger i att tillåta så många som möjligt spela deras spel, istället för att begränsa det till en liten del användare som har det... 05/10 Anledningen till att konsol alltid är en värdare investering, du får bara bättre och bättre grafik och fler features för varje år utan att det kostar ett öre. På PC får du betala dyrt för varje liten förbättring och trots att grafik är det enda som fanb... 05/10 Haha nej jag hade verkligen inte heller sagt nej till Jak & Daxter spelen på pc, en av anlednignarna till att jag skaffade en PS2 (som jag visserligen inte ångrar överhuvudtaget men pc har alltid varit och kommer nog alltid bli det jag väljer främst)... 04/10 Jag är glad att Naughty Dog bara väljer PS3an. Jag hade iofs inte sagt nej till Uncharted 3 på PC :) 04/10 De ägs av Sony så oavsett hur gärna de skulle vilja utveckla till andra format kommer det inte ske, Insomniac däremot är helt fristående och har tidigare gjort valet att utveckla enbart för Sony men tydligen valde de den här gången att göra ett spel för... 04/10 Vill de inte ha mina slantar så fortsätter de att köra på exklusivt för PS3. Fine by me. Annars hade de gärna fått konkurrera med alla trevliga spel till vissa andra plattformar ;-) 04/10 varför hålla på klämma ut så bra grafik som det bara går och sen bråka om vilken som har bästa grafiken? så länge spelet funkar och är roligt så kan grafiken inte spela så stor roll om ni frågar mig. Half-Life hade dålig grafik men är ändå fortfarande... 04/10 Vårda språket, jag har rätt att kommentera i vilken tråd jag vill. 04/10
Skicka en rättelse