Actionsprängd film demonstrerar varför du kommer få ont i början av november.

När #Halo 4 slår ner i början av november är det med gamla hederliga Master Chief bakom avtryckaren och en rejäl flock covenants i andra änden av bössan. Fienderna lär som vanligt bjuda rejält tuggmotstånd, och i en färsk film får du se vad det är som får det att svida när du inte är snabb nog att ta dig i skydd eller skjuta först.

[video=12483]

Namnet till trots är Halo 4 det sjunde spelet i Halo-sagan. Utvecklingen sköts denna gång av #343 Industries, som även haft ett finger med i spelet kring ett par tidigare Halo-titlar.

Får dock ta att säga att FoV har mindre betydelse på konsol eftersom du sitter så långt ifrån TVn, vanligtvis. Det är när de gör hemska portar som det blir jobbigt. 55 är fruktansvärt lågt dock. 20/09 Håller med dig totalt. 20/09 Det där är covenant's vapen, det finns mycket mer forerunner och människovapen som är helt nya. 20/09 Haha, Halo om något spel har inte 'shallow' gameplay, spelet har ju förfan riktigt jävla stor sandbox vilket gör att spelet blir mer mångfaldigt, skill-kurvan som du så fint kallar den är relativt stor men jag antar att du inte har spelat MLG-listan på... 20/09 Har varit ett stort Halo-fan sedan ettan och jag älskar storyn och karaktärerna (vilket man egentligen måste läsa böckerna för att få uppleva) spelmässigt har Haloserien stått stilla och trampat på samma plats sedan Combat Evolved. Men det känns som att... 20/09 Det låter som att du har noll koll på hur man lirar FPS på konsol, eller överhuvudtaget. En bra spelare ska ha koll på vad som händer runtomkring, det finns inga ursäkter såsom att du inte ser tillräckligt. ALLA har ju samma handikapp. Allt går att bemä... 20/09 Grafiken har förbättrats sjuuukt mycket sedan Halo 3. Spelar du Halo Reach ett tag o sedan hoppar tillbaka till 3an så känner man skillnaden, det gjorde man även då när man såg Reach innan man spelade det. Storyn har ju blivit klarare iochmed Reach. 20/09 LoL^^ 20/09 Visst kan du vifta runt snabbare med en mus och få en snabb överblick, det säger jag inte emot. Men det jag menade var att det ska inte behövas om man en duktig FPS-spelare. Uppriktigt sagt så har jag sedan jag började spela FPS på konsol blivit en bätt... 20/09 Halo: Combat Evolved är enligt mig det bästa spelet i serien, framförallt på pc. Då var det ju förhållandevis fräscht ändå. 20/09
Skicka en rättelse