Äntligen finns hela Tomb Raider-serien samlad på Steam. Den som vill ladda upp rejält inför nästa års Lara-reboot har aldrig haft en bättre anledning.

Tidigare har det funnits stora hål i Steams Tomb Raider-bibliotek. Hela #Crystal Dynamics-serien har funnits där, som #Tomb Raider: Legend och #Underworld. Men vi har saknat de tidiga åren, de första fem titlarna från originalutvecklaren, #Core. Där ryms flera klassiska äventyr ingen bör missa.

Och nu behöver du inte göra det. #Square Enix låter meddela att de första sex titlarna – från #1996-Tomb Raider till utskällda #Angel of Darkness – finns på Steam. Totalt rör det sig om tio titlar.

Den som vill ladda upp rejält inför rebooten nästa år har kanske aldrig haft en bättre anledning. Vilket äventyr med lady Croft är din favorit?

Jag fick bara spela 1 timme om dagen, när jag var 11, så jag hade gärna tagit 8 i stället. 30/11 Trevligt, jag köpte dock det här nyligen http://img545.imageshack.us/img545/4004/1519447921.jpg Väldigt glad d Tomb Raider och Red Alert var de första datorspelen jag spelade tillsammans med min nu avlidne vän. VI var 11 år och fick max spela 8 timmar... 30/11 Ubisoft lyckades ju med Sands of Time, eller ja lyckades, gjorde ett av de bästa spelen som någonsin existerat. Kan ju lyckas igen, man kan ju alltid hoppas. 29/11 Jag köpte en box med de 6 första spelen för en billig peng, men det gick naturligtvis inte att installera dem på min dator (installations-mapparna blir några kilo/megabyte). Jag gissar att man inte får ha nyare operativsystem än XP, eller något i den... 29/11 Tomb Raider 1 var verkligen fräsht och nytt när det släptes, minns introt till grottan "In The Snow" än idag. Det var som om man äntligen kännde sig som Indiana Jones. 29/11 Spelade ettan och tvåan på pc. Mycket bra. Skulle kanske inte rekommendera dem idag om det inte är för nostalgin. 29/11 Första Tomb Raider gjorde att mitt intresse för en Playstation ökade, var väldigt avis på de som ägde den. Sådan här reklam gjorde mig knappast mindre sugen=) don't underestimate the power of playstation (http://www.youtube.com/watch?v=NUAwBa_-PbM) 29/11 Höll på att bita av kontrollsladden till min PS1 i ren vrede då man missade en platform i Tomb Raider 1 för 23e gången i rad :) 29/11 glömmer aldrig dessa spelen vart mina singelplayer favvisar, vart som klistrad framför min 486a eller vart det p1? minns ej haha vart så sjukt tidsfördriv =) 29/11 Tyvärr lär så inte ske så länge Ubisoft äger dessa IP, de har gått från utmanande spel till mer filmatiska diton. Första AC var som de hade tagit PoP get det en mer öppen struktur men helt skippat konsekvenser ifall man gjorde minsta lilla misstag. Jag... 29/11
Skicka en rättelse