The Witcher 3: Wild Hunt har bekräftats och mängder med Geralt-fakta väller in. Vi sammanfattar en del av dem.

Tidigare idag berättade vi att #CD Projekt utvecklar #The Witcher 3: Wild Hunt, avslutningen i trilogin om witchern Geralt. Mängder med info väller in och vi presenterar tio punkter som är värda att lägga på minnet.

  • Världen påstås vara 40 gånger större än i #Witcher 2 och 20 procent större än i #Skyrim.

  • Geralt ska kunna röra sig sömlöst över hela världen utan laddningskärmar, något teamet stör sig på i exempelvis Skyrim.

  • Spelet är inte indelat i kapitel utan består av en stor, öppen värld.

  • Vi ställs, som tidigare, inför viktiga val och tvingas ta konsekvenserna av besluten.

  • Varje landområde i spelvärlden har en egen storyline.

  • Vädret är den här gången dynamiskt och molnen är fysiska och inte bara kosmetiska.

  • Fiendens ai är omarbetad från grunden. Scriptade bossfajter är ett minne blott.

  • Witcher 2 hade 20 olika stridsanimationer. Witcher 3 har 96.

  • Man testar just nu strider till hästryggen, men inget är bestämt. Världen kommer däremot kunna utforskas från hästryggen.

  • Teamet är dubbelt så stort som sist och spelet använder den nya spelmotorn Redengine 3.

Nu undrar vi naturligtvis: Vilka nyheter skulle du vilja se i Witcher 3: Wild Hunt?

Hotade tror jag verkligen inte de är, men de är förmodligen gamers som gillar Skyrim men stör sig på små saker som de tror de kan göra bättre och det är ju bara positivt! Ta en kanonbra idé och gör den bättre! 06/02 Tycker det låter som att dem är lite hotade av Skyrim. Att dem vill göra bättre, men de tar inte upp något annat spel. Dem kan väl tex. ha lite likadan combat som i Dark Souls där man måste tajma sina attacker rätt annars så dör man. 06/02 Det här kommer ju bli som en perfekt blanding mellan skyrim och the witcher. 06/02 Vad är det du säger människa? Alla spel ska passa alla människor! (ironisk för dom som inte förstår ironi) 05/02 Håller faktiskt inte med helt i ditt resonemang, man kan knappast säga att min gamla Intel P4 jag hade för en väldans massa år sen är av samma generation som Intel:s kommande Haswell för att ta ett (extremt) exempel. Tror dessutom inte att (som andra... 05/02 [quote=Exim]urk ... det är konsol varning att kalla något "next gen" då pc bara har en generation. så ... skulle vilja se det pc exklusivt då det skulle garantera att Byt spel då? detta handlar ju om Geralt.. Du fattar väll att dom inte kan gå ifrån huv... 05/02 Min önskning, att det precis som dom 2 första, har PC som huvudplattform :) 05/02 Vi kan byta inriktning och diskutera hur Thomas Arnroth kommer skriva ännu en "krönika" för att plocka feminist poäng om hur mycket sexuella inslag The Witcher 3 kommer ha 05/02 Ironin när tråden redan efter ett par få kommentarer tappar fokus och övergår i ett mini-platforms krig. :-/ 05/02 nej! däremot så rekommenderar jag 1an för att det är ett suveränt rollspel. 05/02
Skicka en rättelse