Den hårdkokta krigsupplevelsen flyttar till Stilla havet imorgon.

Vid sidan av Call of Dutys och Battlefields stora framgångar finns det spelare som söker en mer hårdkokt upplevelse. Är Andra världskriget favoritmiljön är #Red Orchestra 2 ett säkert kort och imorgon släpps nästa del i serien som startade om en #Unreal Tournament 2004-modifikation.

#Red Orchestra 2: Rising Storm flyttar striderna till Stilla havet och du kan därmed se fram emot djungelmiljöer, eldkastare och turkost vatten. Fram till släppet om drygt 30 timmar kan du dessutom få 15 % rabatt på spelet via Steam (40 % om du redan äger Red Orchestra 2).

Den lilla utrustningen de har rör man sig väldigt lätt i! Men nu var det inte riktigt det jag syftade på utan det här med t.ex " Cannot prone here", tvinga gubben ner på backen då och vänd han i något håll där han faktiskt får plats! Hade ju varit mer... 07/06 Jag tycker inte att man känner sig särskilt klumpig alls faktiskt, framförallt inte i jämförelse med typ.. ArmA. I jämförelse med COD och sånt kanske man är klumpig dock, tycker att det är bra att allt man gör inte tar en milisekund (att stanna och ta... 03/06 Ähhh, det är ju skönt med den där "klumpiga" känslan, lite tyngd i rustningen när man springer med gevär/pistol och granater, eller hoppar och går över/under hinder samt i vatten :D vill du ha mindre sådan så lira COD där man flyter fram :D hehe 02/06 Däremot behöver de fortfarande finslipa lite på hur karaktären i sig fungerar för man är ju helt sjukt klumpig, vet inte hur jag ska förklara men de som spelar det här vet nog vad jag menar... 02/06 Fantastiskt spel! perfekt optimerat! Lirar på en burk med Ati 6770 & Amd Phenom x4 och kör på high med 64 spelare utan några som helst problem :D awesome http://i.imgur.com/Qo5gE1s.png 02/06 Jävlar vad de har fixat detta! Flyter på helt otroligt :D 31/05 Så vitt jag så fanns aldrig något löfte om att det skulle vara gratis, annat än kanske riktigt tidigt i utvecklingen, däremot sades att det KANSKE skulle vara gratis men skulle säljas om det nådde tillräcklig kvalité (vilket det absolut har gjort enligt... 30/05 Det gäller ju enbart japanerna, jänkarna har tillgång till semiautomatiska M1 Garand-gevär. Precis som på riktigt mao. Japanernas stridstaktiker var i mångt och mycket anpassade till att även motståndaren skulle ha repetergevär. När de körde samma aggre... 30/05 Tack för tipset FZ, skulle missat det annars, detta ska köpas. 30/05 Vill inte köpa på Steam, men blir väl illa tvungen. Hatar när spel är Steam-exklusiva. Men å andra sidan så är det väl bättre än konsol-exklusiva spel. 29/05
Skicka en rättelse