Blizzard kommer med hjälp av Xbox 360 och Playstation 3 släppa loss helvetet i ditt vardagsrum.

#Diablo III har varit ute ett tag nu och mötts av lika dela kritik, som villkorslösa hyllningar. Samtidigt har konsolspelarna fått vänta ett bra tag på att ens få reda på om spelet kommer överhuvudtaget. #Blizzard meddelade i ett pressmeddelande att den långa väntan snart är över.

Den 3:e september i år kan du ta dig an mörkrets krafter med hjälp av din Playstation 3 eller Xbox 360. Spelets bespottade auktionshus kommer inte att kunna dra en skugga över spelet den här gången. Som plåster på såren för det sena släppet kommer spelet att erbjuda co-op på delad skärm.

Co-op på delad skärm, good. Ge oss nu bara en svensk översättning också så får ni mina pengar ännu en gång, Blizzard. Kasta in den konsolversionen av D1 som extramaterial också ;) 15/06 Ja, vad ska man säga... D3 var en sådan flopp att de hade kunnat vara konsolexklusivt från början. Hur låter det? 09/06 Äh. dom flesta konsol portarna använder inte ens 50 % av tangentbordet. Finns inget som hindrar en att plugga in en kontroller i pc'n, men däremot ganska mycket som hindrar en från att koppla in mus och tangentbord i en konsoll, finns ju ingen custom... 08/06 Är det inte för sent? 08/06 Skulle något i stil med detta funka? http://www.webhallen.com/se-sv/spel/playstation_3/114059-frag_fx-barracuda-controller_with_mouse Det finns ett fåtal spel på PS3 som har stöd för vanligt mus & tangentbord. Unreal Tournament 3 har stöd för både det... 08/06 Om de gjorde mus å tbord som standard till konsollerna så skulle spelen iallafall slutas göra "enklare" och det skulle vara skitbra för oss pc spelare. Man blir aå ledsen när man ska lira ett spel å märker det e konsoll skadat :/ 08/06 Inte helt omöjligt, Diablo släpptes även på PS1. Om inte annat kan du ju spela PS1-versionen på ditt PS3 eftersom den är bakåtkompatibel. 07/06 Lär nog köpa till PS4 jag med. Tycker ändå om Diablo III, men tror det blir bättre utan auktionshuset. 07/06 Jag väntar också på ps4 vers fett bra! Hoppas man kan co opa vita och ps4 utan att dela på samma skärm :) 07/06 Jaaaaaaaaa 07/06
Skicka en rättelse