I senaste Humble Bundle ser vi bland annat Dead Space, Mirror's Ege och Burnout Paradise.

Via bloggen Rearview Mirror och ett gäng tips kan vi rapportera att senaste Humble Bundle är tillägnat Electronic Arts och deras Origin-tjänst. Sätt en valfri prislapp på #Dead Space, #Burnout Paradise: The Ultimate Box, #Crysis 2: Maximum Edition, #Mirror's Edge, #Dead Space 3 och #Medal of Honor. Betalar du över genomsnittet (för närvarande 31 kronor) får du dessutom #Battlefield 3 och #The Sims 3 + Starter Pack.

Innan du tänker "fasiken vad EA kommer att tjäna pengar på det här" kontrar de med att skänka alla inkomster från paketet till välgörenhet. I vanlig ordning får du också välja vilka av fem organisationer som ska få dina pengar. Jag tror att uttrycket win-win uppfanns för sådana här situationer.

Tack till Tridde, Fjompa, Stag, koleny, 19jonis92, CliQue-SinneD, xPontusx, Lepr, popperino för detta #nyhetstips!
Jag får det inte alls att funka med Steam :( 18/08 Man får alltså dubbla keys till vissa spel? Och man kan helt sonika bara ge bort sina dublettkeys antar jag? Eller knyts dom ihop mellan Steam och Origin (knappast?) 16/08 ja vafan. 32 spänn kan dom väl va värda 16/08 Ni som diskuterar vad EA tjänar, utöver avdrag för välgörenhet, PR, lura in folk till origin så finns det en sak jag inte såg nämnt. Det finns drivor med DLC till dessa relativt gamla spel som de nu får sålt mängder av. Alla köper säkert inte DLC, men... 16/08 Betala vad jag vill? 0:- då. Moving on. 15/08 Det är ju där som det som kallas konsumentmakt infinner sig. Jag dissar Origin i mesta möjliga mån eftersom jag tycker den är dålig. Givetvis är jag som de flesta andra, ibland får man kompromissa med sina ställningstaganden. När BF4 släpps lär det bli... 15/08 Visst kan man föredra olika, och även jag föredrar Steam mycket mer än Origin, men om något du verkligen vill ha inte säljs på ICA men säljs på Coop, skiter du helt och hållet i Coop då? Om något jag vill ha säljs på ett ställe jag föredrar mindre än... 15/08 Visst har man det men skillnaden är att Steam är igång mest hela tiden och Origin endast de gånger jag spelat BF3. När en klient för spelförsäljning får stryk av en annan på _ALLA_ punkter och plan (allt från snabbhet i updates, utbud, design, kompabili... 15/08 jag har redan battlefield 3, så här är extranyckeln jag fick: 2B4C-WTU9-36BH-EU7D-SPCK (endast till Origin) först till kvarn :P 15/08 Ni blir alla lurade, dem försöker bara få er att installera Origins :I 15/08
Skicka en rättelse