Igår kunde du se en läckt film från Mad Max, men idag handlar det om något lite mer högupplöst – #Diablo III: Reaper of Souls. #Blizzard har nämligen råkat trycka på fel knapp och släppt loss helvetet lite för tidigt.

För en tid sedan kunde vi visa upp några av helvetets hejdukar, idag har vi fått tag på en läckt film där vi får en titt på innehållet i expansionen de bebor. Bland annat visas nya adventure mode upp.

Tack till MiLeS, FortuN för detta #nyhetstips!
Det är intressant att beroendeframkallande är en negativ sak i allting utom spelvärlden xD 22/11 Har spelat expansionen i 2 dagar nu och alla förväntningar är bättre än man kan tänka sig. Visseligen har jag alltid varit Diablo nerd men det är lätt det bästa spel jag spelat. Det är lite dåligt med teamplay än men lvlar på bra mot 70 och ser fram mot... 22/11 Har dom lyckats gjort detta som Dibbe 2 så då köper jag skiten som Jul klapp till mig själv. 12/11 Transmog gillar jag! Får se om det blir ett köp ändå :) 09/11 Snarare att dom gått rakt in i den och gör lite kreativa grejer. 08/11 Ser ut att bli ett givet köp :) 08/11 Blizzard IRVINE ja, det vill säga den lollipop-warcraft-gulliga estetiken. Det ni alla säger att ni gillar är alltså INTE Blizzard Norths Diablo egentligen. Jag håller HELT med KatOne, tyvärr var ju en så fundamental del fel från början och det är art... 08/11 För mig var det framförallt flytten från lilla 27" skärmen till 47" LED, du har en närmare kamera och blir mer närvarande. Sen är styrningen mycket bättre (min åsikt) på konsol. Sen är loot systemet bättre. Jag spelade aldrig en upp en char till lvl 60... 08/11 Grafiken har jag inga direkta klagomål på. Visst märks det på den att spelet var under utveckling i 12 år (alltså, den var inte riktigt lika up-to-date på samma sätt som t.ex. Warcraft 3s eller Starcraft II's var när de spelen först släpptes), dvs lite... 08/11 Tror det bara är den extrema glädjen över att Auktionhouse och andra negativa aspekter av spelet är borta. När det väl försvinner från Pcversionen (eller har det redan det?) Så kommer det säkert vara precis lika bra. Fast jag som vill sitta i soffan och... 08/11
Skicka en rättelse