Bilden ovan talar sitt tydliga språk. Om den visar sig vara av den äkta varan kommer Dishonored II på allvar presenteras under årets E3 i juni. Och det ser ut som om #Arkane Studios återigen står bakom rodret.

På bilden, som fångats av All Games Beta, syns också hashtaggen #DarknessOfTyvia, vilket skulle kunna innebära att äventyret äger rum i den fiktiva världens allra nordligaste områden. Ön Tyvia med sina fem städer har ett kallt klimat, är känt för sina kulinariska konster och har ställt sig lite utanför sina sydligt belägna grannar. "De bryr sig inte nämnvärt om de sydligare öarna", står det att läsa i en bok i originalspelet.

På bildens nedersta kant syns också något som ser ut som ljuset från en Dualshock 4. Men som vanligt när det rör sig om rykten gör du rätt i att ställa dig under ett saltkar. Just Push Start har sökt #Bethesda för en kommentar och deras replik lyder kort: "Vi kommenterar inte rykten och spekulationer".

Första #Dishonored belönades inte bara med högsta betyg på FZ. Det sopade också hem bronsmedaljen i Årets spel 2012 och snittar på fyra av fem hos FZ-läsarna. En uppföljare till en sådan pärla skulle med andra ord välkomnas av många.