Blizzard lockar tillbaka oss till originalet ett par veckor innan Reaper of Souls släpps.

Två och en halv vecka innan #Diablo III-expansionen #Diablo III: Reaper of Souls släpps loss lockar #Blizzard oss att återvända till originalet, detta genom att öka XP-utbetalningen med 50 procent.

Boosten gäller samtliga klasser och det omarbetade level-systemet Paragon som introducerades i patch 2.0.1 för någon vecka sedan. XP-trimningen gäller under begränsad tid, närmare bestämt till den 24 mars och det gäller Windows- och Mac-versionerna av spelet. Dagen efter XP-festens slut börjar ett annat partaj – Reaper of Souls släpps.

Häromdagen städade den småväxta 2.0.2-patchen upp ett par buggar, du ser vilka i rutan nedan. Den förra patchen var betydligt större och info om den har du här.

Changelog för Diablo III, version 2.0.2:

Klicka för mer information

GENERAL

[ul]
[li]Experience requirements for Paragon 500 and above have been increased[/li]

[li]Disabled sound notifications for Clan and Community chat[/li]

[li]Bug Fixes
[ul]
[li]Gold can once again be purchased and sold on the Real Money Auction House[/li]

[li]Level 60 Crafted Amulets now properly require Fiery Brimstone to craft[/li]

[li]Sokahr the Keywarden now reflects a more reasonable amount of damage with his whirlwind attack[/li]

[li]The portal leading from the second Hell Rift to the Gardens of Hope 2nd Tier now functions properly[/li]

[li]The experience bar has been removed from the Followers UI[/li]

[li]The Siegebreaker Assault Beast no longer performs other actions during his grab attack animation

[/li]
[/ul][/li]
[/ul]

Vilken tur att du har PoE då :) 08/03 Gav spelet en sista chans nu när de har släppt sin stora patch men spelet är fortfarande skrattretande dåligt i jämförelse med PoE. 07/03 Oj, ja det var då uppenbarligen ett tag sedan jag lade det på hyllan. Hade det varit så vid release så hade vi(de först, sen jag) kanske inte slutat spela. Blir definitivt att damma av det och köra igen. 07/03 Jag har spelat mer nu efter 2.0, än vad jag har spelat sedan spelet släpptes. Nu känns det faktiskt som ett riktigt Diablo-spel, enligt min mening. Ser verkligen fram emot Reaper of Souls. Hardcore Crusader? JA TACK! 07/03 Håll i hatten nu då, inte nog med att alla karaktärer delar Paragon lvl, dom har även tagit bort capen. Ifall du tycker det är jättejobbigt att komma några nivåer närmare infinity så får du nog vara beredd att vara ganska ensam om det. Eller klagar du... 07/03 "D3 XP-boost", really??? Något som mina bekanta klagade mycket, som var en av anledningarna till att de flesta slutade, var att det rentav av för lätt att progressa. 07/03 Och det är precis som det skall vara. Fortfarande mindre dropp än (vad jag kommer ihåg från) D2. Att det finns Rares som kan konkurrera med vissa Legendarys är också rätt, då båda fortfarande rollar med variabla stats. Klart, skulle gärna se att Legenda... 07/03 För mig som just kom tillbaka är det som ett helt nytt spel. Nu känns det som dom har fixat till allt som stack i ögonen, och fick mig att tappa intresset för det för nåt år sedan. Lootet var i mina ögon det största problemet, och även om jag gillade... 07/03 Högre svårighetsgrad gör att man måste spela sin klass bättre. Men visst, jag har inte spelat igenom hela D3 (än) men det kanske stämmer att det är lite småsegt att spela om spelet på höge svårighetsgrad. Har man redan spelat igenom spelet kanske man... 07/03 Ja självklart så finns det spel som tjänar bra mycket mer på sånt, nu var det ju specifikt d3 jag tyckte det gick för långsamt i (trots att det är 50%). Eller för långsamt och för långsamt, första gången så var det inte så farligt, men när man här dragi... 07/03
Skicka en rättelse