Över 2,7 miljoner har köpt Diablo III: Reaper of Souls. Detta firas med dubbla erfarenhetspoäng.

Under sin första vecka sålde #Diablo III: Reaper of Souls i mäktiga 2,7 miljoner i både fysiska och digitala exemplar. #Blizzard firar succén som sig bör: genom att belöna sina spelare. Från och med 17:00 i eftermiddag till och med måndag morgon 5:00 kommer alla som spelar håva in dubbelt så mycket xp som vanligt. Perfekt för den som vill börja efter jobbet eller skolan och varken planerar att sova eller äta i helgen.

Kerstin Alex delade ut en trea och konstaterade: "#diablo-iii|"Diablo III" har blivit vad det borde ha varit från början". Läsarnas snittbetyg behöver inte skämmas för sig: 4,5. Detta att jämföra med huvudspelets 3,5. Blizzard verkar av allt att döma ha fått sin revansch.

Det är väl inte så konstigt att folk tycker det är girigt att ta 400 för en expansion. Speciellt när folk redan slängt ca 500-600 på D3 som svek. Många av de problem D3 hade kunde ha patchats, men istället så väntar dom med att fixa saker till expansion... 06/04 300 pix för ett DLC är ganska mycket speciellt när man inte ens kan sälja spelet när man är klar. 2kg pommes frites på Coop går på 23kr. 06/04 Om folk köper det är det ett ok pris marknaden avgör inte enskilda individer. 300 pix e ju iten mycket då en pizza lätt går på 80-100 pix 06/04 Du behöver inte skapa nåt annat konto, räcker med att köpa det som gift på amerikanska b.net 06/04 Som jag ser det så handlar expansionen om din karaktär (the Nephalem) i första hand. Det handlar om att Nephalemen just nu är den starkaste i universum, och att den dessutom har förmåga att välja ifall den ska vara ond eller god. Detta gör änglarna myck... 05/04 Priset är inte fritt från regionslås. ;) 05/04 Du skapar bara nytt konto på amerikanska och sen köper den som en present. Tvivlar på att det är hög ban risk i och med det är fritt från regionslås. 05/04 Hur stor är risken för ban av ditt konto för att kringå landspriser på det viset? Jag vet det är enkelt gjort, men sen vet jag också att Blizzard inte drar sig för att sätta på ditt konto utan vaselin och utan att be om lov. 05/04 Du skrev ingenting om att det var för dyrt eller att det inte var värt pengarna. Utan du sa att du inte orkade... Jag köpte mitt för 280kr, det tycker jag är helt okej pris för de timmar jag spelar. 05/04 Jag betalade 260:- för Reaper of Souls när jag köpte från Amerikanska battle.net =) 05/04
Skicka en rättelse