Framåt slutet av sommaren kommer #Diablo III: Ultimate Evil Edition till konsoler. Den elaka utgåvan innehåller grundspelet och expansionen #Diablo III: Reaper of Souls, men vilken maskin ska man skaffa det till? Gillar du #The Last of Us och det gamla PS2-spelet #Shadow of the Colossus är någon av Playstation-versionerna att föredra.

Där kommer det finnas en slumpgenererad grotta där vi stöter på de äckliga svampsnubbarna stalker, clicker och bloater från The Last of Us. De som har fina minnen från Shadow of the Colossus kan samla en komplett rustning som hämtar inspiration från spelet – armor som kan bäras av spelets samtliga klasser.

Jag kan hålla med och D3 är mycket bättre nu, men ännu så saknas mycket av det som gjorde D2 så bra. Som skillträden, run-systemet osv. Att den där jäkla W3-grafiken är kvar stör en del, precis som den plockade bort feelingen i SC2. Det är främst animat... 14/06 Samma som du. Tog ett tag innan det sjönk in vad dom gjort med D3, och kort därefter lade jag ner. Sedan dess så har Blizzard gjort om och rätt, och med RoS så är spelet nu riktigt bra. Kan dock inte säga att jag tycker det är mycket att raga om att lor... 14/06 Ja, lite. D2 var en av de bästa spelen när det kom ut och som jag suttit massvis med timmar med. Att se uppföljaren till det fördummas och förstöras på det sättet som det gjordes gjorde mig inte glad direkt. Vad hade du tyckt om någon tog något som du... 14/06 Oj...bitter? 14/06 Så dom regelbundna patcharna som släpps (2.0.6 släpptes i Onsdags) räknas inte som att dom fixar spelet på PC/Mac då? 13/06 *alltid 12/06 Kul att de jobbar så hårt med konsol versionerna och inte fixar spelet på Pc.. 12/06 Antagligen för att Naughty Dog enbart gör spel till PS, och kanske inte är skitintresserade av att promota andra plattformar. Tänk lite innan du gnäller. 12/06 Diablos lore har aldrig varit intressant... Klagomålet mot WoW är dock giltigt. 12/06 Snarare traitors för att dom gör som med WoW och plockar in saker från andra spel i universumet och pajjar lore osv. D3 var en av de sämre spelköpen på flera år. Det kommer dröja innan jag köper ett Blizz-spel igen. 12/06
Skicka en rättelse