#Sony, som senast igår meddelade att [[PS3]]-försäljningen tagit ordentlig fart borta i Japan, presenterar nu imponerande siffror som visar att över hundra tusen enheter såldes mellan den 5 och 11 november, något som är en tydlig effekt av prissänkningen som infördes i slutet av oktober. Innan 40 GB-versionen introducerades såldes mellan trettio och fyrtiotusen maskiner under samma tidsperiod.

"It's the breakthrough we've been anticipating," Sony chairman and CEO Howard Stringer told The Associated Press. "We've been holding our breath."

"Obviously, we've taken so much heat over the year on PS3. Finally, the turning point has been passed,"

Jag är iofs ingen spelutveckalre. Men om man jobbar med ett spel ett tag så är de klart att man kan få det att flyta på även på PS3. När vi snackar grafik är Uncharted skitsnyggt och helt utan famedrops,Sen ser ci ju va PS3 kan prestera i Killzone2 som... 16/11 Ja, när man väl satte sig och började göra prylar till både PS3 och 360 så upptäckte man att Microsoft gjorde några ganska smarta val när de gjorde sin på papperet underlägsna konsoll.... 16/11 Tyckar att det mest imponerande där är att de får det att rulla på en PS3. ;) Jo, det är ganska fint. Lite grådaskigt i skuggorna bara, men det kan lika gärna bero på att jag tittat på det på min kalibrerade datorskärm istället för på en färgstark hdtv,... 16/11 finns inget singstar till ps3 ännu :p och hur länge har du haft din ps3 ? kan inte vara mer än typ 8 månader, för mycke längre än så har den inte funnits ute i sverige. när jag köpte 360 när den kom ut så var det första året en katastrof, kom knappt någ... 16/11 blu ray är en del av den stora potenialen, mer och mer spel som släpps på 360 och ps3 där måste spelen bantas ner på 360 pågrund av för lite plats på dvd skivan men det behövs inte på ps3. och ps3 har inte fyllt 1 år ännu så ps3 s kapacitet har långtifr... 16/11 köper aldrig en konsol under release, finns sällan så bra även fast det dimper ner spel som får toppbetyg men det är oftast sktispel som recencenter blivigt hypade över pga den nya maskinen. ett sånt exempel är resistance fall of man till PS3, var säker... 16/11 Högljudd? Har hört det motsatta från alla. Minns att det fanns jämförelser på youtube förut och PS3 var lugnt tystast. Kanske är nåt knas på fläkten på din mayb? Är iofs föga förvånande med tanke på dina begränsade förmågor... Näää, j/k. Den teoretiska... 16/11 Klagar på att den är högljudd? Hur förvarar man den då? I ett täcke instoppad i en kista, som placerats i bastun på 110 grader? Potential: Om man ser grafik mässigt så säger jag Uncharted... helt otrolig grafik i det spelet. Sedan om man snackar gamepla... 16/11 Som spelutvecklare måste jag säga att jag har svårt att se vad denna potential som folk talar så mycket om skulle bestå av... 16/11 Tog väl en sådär 3 år innan det kom vettiga spel till PS2an. PS1an och PS2an var tunna med jRPGs i början också. Har runt 40 spel till PS2, och endast ett fåtal av dem släpptes innan 2003. Har ingen PS3 ännu då det inte finns några intressanta spel ute,... 16/11
Skicka en rättelse