Kommer #Battlefield Hardline leverera mer än "Battlefield med tjuvar och poliser"? Nästa vecka släpps spelet och vi får lösningen på gåtan. Oavsett vilka friheter Visceral Games tar sig med konceptet så kommer en Battlefield-klassiker att finnas tryggt på plats.

Levolution är samlingsnamnet för den förödelse som präglar de digitala slagfälten och påverkar gameplay. Hardline kommer inte vara något undantag och vill du själva se hur det kan fungera i stridens hetta så behöver du bara rikta ögonen mot filmklippet nedan.

Redaktör Calle spelade multiplayer i Battlefield: Hardline under två dagar i London och medan vi inte får sätta betyg förrän på tisdag hade han följande att säga om just förstörelsen:

– Medan vissa av banornas "levolution" kändes mer gimmicka, såsom en sandstorm eller piskande regn, hade det direkt påverkan på andra. Blocks, som utspelar sig i ett slumområde i Miami Vice, står delvis i lågor och några av de centrala husen rasar samman efter ett tag, vilket stöper om banan ganska rejält. Under vissa Heist-uppdrag kan också en bortsprängd vägg göra stor skillnad men det är långtifrån allt som går att förstöra.