Kommer #Battlefield Hardline leverera mer än "Battlefield med tjuvar och poliser"? Nästa vecka släpps spelet och vi får lösningen på gåtan. Oavsett vilka friheter Visceral Games tar sig med konceptet så kommer en Battlefield-klassiker att finnas tryggt på plats.

Levolution är samlingsnamnet för den förödelse som präglar de digitala slagfälten och påverkar gameplay. Hardline kommer inte vara något undantag och vill du själva se hur det kan fungera i stridens hetta så behöver du bara rikta ögonen mot filmklippet nedan.

Redaktör Calle spelade multiplayer i Battlefield: Hardline under två dagar i London och medan vi inte får sätta betyg förrän på tisdag hade han följande att säga om just förstörelsen:

– Medan vissa av banornas "levolution" kändes mer gimmicka, såsom en sandstorm eller piskande regn, hade det direkt påverkan på andra. Blocks, som utspelar sig i ett slumområde i Miami Vice, står delvis i lågor och några av de centrala husen rasar samman efter ett tag, vilket stöper om banan ganska rejält. Under vissa Heist-uppdrag kan också en bortsprängd vägg göra stor skillnad men det är långtifrån allt som går att förstöra.

Men många av dagens "rånare" är ju FD militärer.. Är ju knappast gamla tjuvjocke som knallar in och gör ett litet uttag.. Så visst tycker jag att spelet är upp to date. Vore bäst om de inte tog med BF i titeln. Enda spel med "grundtanken" i BF får vi... 15/03 Ser inte ens ut som ett "cops & robbers"-spel. Ser ut som ett jävla krig mellan två länder vars arméer fått polis-uniformer. Vill ha tillbaka grundtanken med BF.. Inte spela CoD med lite bättre grafik 15/03 Vill ju fortfarande att det ska finnas fordon, och hoppar jag in och lirar själv så brukar jag vilja lira medic. pansarvagnar kan bli jobbiga då. och vill inte heller lira små maps 8vs8 utan klass system. 14/03 Varför spelar man ett BF spel om man inte gillar pansarvagnar? Finns väl andra inf-only spel för dig.. cod tex 14/03 Så, inte bara motorn som det sades tidigare, utan levolution också. Och 3d-spotting lyckades de klämma in också. Kul att man kan spränga oljetornet, men jag gissar att det är oförstörbart efter att det ramlat. "Physics". 14/03 BF BC2 förstörelse pls........ 14/03 hahah skrattretande.. 13/03 Ja fokuseringen på "levelution events" har onekligen gjort förstörelsen på objekt sämre i allmänhet.. Var väl som bäst i bad company 2.. 13/03 Har faktiskt blivit lite småsugen på hardline, mest för att jag spelade bf4 här om dagen och kände att det hade varit mkt roligare om det inte fanns några panzarvagnar x) 13/03 Ja det är förjävligt helt enkelt! Man blir förbannad, på allting. Det är åt helvete säger jag! 13/03
Skicka en rättelse