Påskägg i spel är ofta lustiga små grejer som utvecklarna smyger in för att roa både oss och sig själva, och #Battlefield-serien är inte främmande för fenomenet. Och av ett nytt filmklipp att döma gäller det även #Battlefield Hardline.

Youtubaren jackfrags har hittat något så märkligt som en körbar soffa i spelet, närmare bestämt på Dustbowl-kartan i spelläget Hotwire. Soffan är det snabbaste fordonet på kartan och är döpt till "The American Dream". Den spawnar en gång per match, på olika platser varje gång, och rymmer flera personer. Så här ser den ut i stridens hetta:

This ^ :) Köpte oxå mitt ex + premium för 680:- från Kinguin. Very nice price indeed! 16/03 Kan bara hålla med WarH0G.. Du måste ha en väldigt dåligt skött dator eftersom det kraschar för dig.. Nå ja något gör du uppenbarligen fel när det blir så.. Konsol kanske passar bättre.. :) Ha ett bra liv o vi andra som vågar prova nytt ska ha lite kul... 16/03 Killtagen är "Merica". Haha fick mig att skratta. 16/03 Visste inte att speltillverkarna hittat på termen "underhållningsvärde". Gav bara ett enkelt räkneexempel? Själv behöver jag inga ursäkter för att jag har roligt när jag spelar. Men du kan sova lugnt eftersom du själv inte behöver köpa spelet och kan... 16/03 Underhållningsvärde är en term som speltillverkare hittat på för att ursäkta sina lojja och tveksamt höga priser på dynga. Du inser väl ganska fort att det är ju samma sörja som någon lagt ner en veckas arbete på för att reskinna och dra in lite bilar... 16/03 Jag köpte Battlefield Hardline Premium edition från Kinguin för 680kr och jag kommer antagligen spela det lika mycket som jag spelade BF4 ~660 timmar. Så det blir ungefär 1 spänn per timme, rätt bra underhållningsvärde i min mening. Självklart spelar... 16/03 Har ni som tror att det är en mod till BF4 spelat spelet? Läst nyheterna om det? Det är ju en helt egen och annorlunda kampanj utifrån vad det verkar som. 16/03 Här trodde jag att detta bara var en halvfärdig mod till BF4 men nu när man kan köra en soffa är det ju helt klart dags för ett köp. NOT. 15/03 Jo det är min avsikt.. O vi kommer att ha hel kul när vi spelar. LOVE.. 15/03 https://www.youtube.com/embed/c84pfws-pIk 15/03
Skicka en rättelse