Se filmen som visar en tydlig förändring av ögongodiset efter de senaste två patcharna.

#Grand Theft Auto V var snyggt redan på Playstation 3 och Xbox 360 men det var på den nuvarande generationens konsoler det verkligen började skina. Därför verkar det märkligt att #Rockstar Games gradvis har försämrat grafiken genom de två senaste uppdateringarna till Playstation 4 och Xbox One, vilket filmen nedan tydligt visar.

Det är inte bara saker såsom grafiska effekter som parallax occlusion och anisotropic filtering som försämrats, avståndet för när föremål laddas in i synfältet har sänkts och alla kollisioner är betydligt mindre detaljerade. Anledningen till detta är ännu oklart men förhoppningsvis svarar Rockstar på kritiken inom kort.

Stillbilder från filmen för närmare granskning

Det är meningen att du ska stänga annotionerna :P 28/03 Strukturerad kodning ftw! :D 28/03 Det klart mest störande med denna film måste väl ändå vara den röd-blå rutan med text som ligger framför det man fakistkt vill se? Sen kan jag tycka, från vad jag ändå såg..... Hade aldrig märkt det när jag spelade...... Spelar folk eller räknar man pix... 28/03 Det är enklare att se i filmen IMO.. Man ser det rätt lätt på t.ex kullerstenen, att från ha sett var sten till att ha blivit mer en stor smet av sten 28/03 Jag stirrade mig blind på bilderna för att se förändringarna. Jag flyttade mig så nära som 5 cm från skärmen och kollade men... var ligger skillnaderna? Var ska jag kolla för att se det som ni andra ser? Har jag fått så taskig syn redan fast jag bara... 27/03 Lessnat på att vänta på gta V, var sugen för ett halvår sen, men de har nog verkligen förlora många pc-kunder pga förseningar osv. Priset är ju löjligt också, med tanke på förseningar och att det börjar bli ett gammalt spel. 27/03 Ja.. fz sover. Rockstar filar på en fix.. https://support.rockstargames.com/hc/en-us/articles/205228687 27/03 Rockstar har nu bekräftat att det har skett något kodningsfel i och med patch 1.08 och nu ser över vad som gått fel för att kunna patcha tillbaka den gamla snyggare grafiken! :) http://www.dualshockers.com/2015/03/27/gta-v-graphical-downgrade-isnt-a-dow... 27/03 Jävlar asså, sjuk skillnad. Tänkte att det skulle vara en sån där överdrivet noga jämförelse som folk gjorde på t.ex. upplösningen på vissa crysis texturer mellan spelen men detta är ju väldigt märkbart. Speciellt anistropic och poppingen. Hoppas dom... 27/03 Större knitpicks får man väl leta efter, jävla gnälliga gamers är alltså. Det lär väl finnas en anledning iaf och inte bara vara för att jävlas. Ser ni hur ni ser ut när ni sitter och blänger ner screenshots för att hitta små skillnader i grafik? Tagga... 27/03
Skicka en rättelse