Tjuv och polis-avstickaren #Battlefield Hardline blev aldrig något bländande mästerverk, men stod ändå för en kompetent (om än något avskalad) tolkning av #Battlefield-konceptet. Senare i månaden kan det finnas anledning att plocka upp batongen igen när tävlingsinriktad matchmaking hittar in i spelet via en gratisuppdatering.

officiella sajten kan vi läsa att det handlar om ett system för 5vs5-matcher i regelbundna säsonger som varar runt 2-3 veckor. Varje säsong har en ny rotation av kartor och spellägen, det finns leaderboards och skill rating som logiskt nog går upp och ner beroende på prestation. De fem bästa spelarna varje säsong kommer bli belönade med exklusiva uppgraderingar till sitt kill card.

Läs mer på sajten och anslut till vår helgdiskussion för att resonera kring Battlefield som e-sport.

How about.. no 11/01 Kan bara instämma med AndyZedd, jag tycker också att Hardline är kul och har fått oförtjänt mycket skit. Jag gillar att det är stora (relativt) kartor med mer fokus på infanteri som avbräck mot alla fordon i övriga BF serien. Största misstaget som gjord... 08/01 Köpte det nyligen och förstår inte riktigt varför så många klagar. har otroligt kul i MP med bl a Heaist. 08/01 Mja jag vet inte heller, i och för sig var det rätt roligt med gamemodet att ta sig in i banken som rånare. Men i det stora hela satt jag mest och ångrade den tid jag lirade under betan 08/01 Tjuv och polis, men alla har automatkarbiner, ksp's, pansarvärnsvapen och en hel del militära fordon. Hade spelet vart mera inriktat på pistoler, kpistar och färre fokus på militära vapen så hade det vart mycket roligare i mina ögon. Jag undrar hur de... 08/01 Det är väl kul för de som fortfarande finner spelet roligt! :) 08/01 det här trodde jag faktiskt folk hade slutat spela i och med hur mycket negativ kritik man läste om det, var ett tarvligt försök att ändra temat för att kunna sätta namnet battlefield på tjuv och polis 08/01 Vill inte vara negativ, men spelet är inget vidare. Det är riktigt trist, saknar själ. 08/01 Too little, too late. Hade de haft med det där från början så kanske det kunde blivit något. Sånt här har ju vi spelare tjatat om hur länge som helst för battlefieldserien men inte fått gehör. Men de har väl sett hur mycket stålar CS:GO drar in så nu... 08/01 Släng bort det här skräpet och Battlefront, ge oss ett riktigt Battlefield istället. 08/01
Skicka en rättelse