Grand Theft Auto är big in Japan, men kunde varit större.

Rockstars kioskvältarserie Grand Theft Auto har inte lämnat förenta staterna sedan de två London-expansionerna till originalet – som släpptes förra årtusendet! Enligt TechRadar och en källa som verkat nära Rockstar var man dock mycket nära ett GTA i Tokyo. Planerna var ”seriösa” och Rockstar ska ha rest till Japan för att idka research. Tiden vi talar om är ungefär när GTA III och Vice City var aktuella.

(Åh, nu började undertecknad tänka på Vice City. Good times.)

Faktum är att moderbolaget Take-Two under 2003 varumärkesskyddade GTA: Tokyo och GTA: Bogota. Källan menar dock att Rockstar med tiden insåg svårigheterna med att flytta ut serien från den förankrade satirversionen av USA.

Samma källa hävdar också att GTA VI är under utveckling, vilket vi ändå tar för givet. Följer serien sin normala utgivningstakt lär vi få se ett sådant 2018 eller 2019.

Vad Rockstar säger och vad Rockstar gör bakom kulisserna är 2 helt separata saker 07/04 Well, om man omdefinierar vad ex hustrumisshandel, trafficing e t c omfattar så är det klart att antalet "brott" minskar :) 29/03 Finns ingen brottslighet i Dubai? Vilket jävla skit snack!!! 29/03 Well, eftersom Rockstar själva sa att det inte kommer att bli ett nytt spel på länge utan expansioner till GTA V istället är det fejk. 29/03 Varför inte göra ett gta där man kan flyga till de andra platserna som finns i gta serien 29/03 Finns knappt brottslighet i Dubai. Våldsbrott förekommer knappt. Den vanligaste dödsorsaken är gångtrafikanter som inte visar hänsyn till bilförarna. Tråkigt ställe att ha GTA på men en rolig ide i alla fall. Personliga säkerheten är väldigt hög. många... 27/03 Backa bandet istället. Atlantic city. Någon gång mellan 1920 - 1930 Man spelar Pete Flynn en hårdnackad galning som skickats till atlantic city på order från sin boss Tucky nuciano från new york. man tillhör the big heaven ( the big seven)som försöker... 27/03 skojar du???? Har du aldrig hört talats om rövaren ali baba? 27/03 GTA kommer fortfarande kretsa kring Liberty City, Vice City och San Andreas, skulle tro att det är Vice City som näst på tur (ifall de inte utvidgar GTA V med San Fierro och/eller Las Venturas) Vilka då? FZ eftersom det är här då "kräver" det? 27/03 GTA VI: Russia Inte så stor skillnad mot verkligheten. En satans massa krockar och en del skjutvapen. Good times. 27/03
Skicka en rättelse