#Electronic Arts har precis avrundat sin presskonferens och förbereder för 60 minuter med gameplay från #Battlefield 1. Första världskriget var dock inte det enda stora kriget de pratade om, vi fick även veta mer om de galaktiska krigen i Star Wars.

I ett klipp fick vi höra lite om tankarna kring framtiden för Star Wars-spelen, men det är inga stora avslöjanden vi bjuds på. Just nu tar vi dock allt vi kan få och hoppas innerligt att vi får reda på mer om Amy Hennings spel snart.

Jepp, så var det, case closed. https://en.wikipedia.org/wiki/LucasArts 14/06 Jag skulle gissa att EA förhandlat till sig ensamrättigheter för X antal år. 14/06 Alla har ju tillgång till rättigheterna för rätt summa pengar såklart. Det är själva poängen med licensiering. Star Wars är hetare än någonsin. Jag tycker nog det borde finnas stor potential att göra ett storsäljande spel. 14/06 ...och "nytänk" och "chansning" är inte två ord (tre?) som just nu verkar vara intressanta för företag som riskerar att antingen få en superhit eller en superflopp. Titta bara på film/tv-industrin dom senaste 10 åren. Remakes, reboots, uppföljare: Det... 13/06 Det har väl först och främst att göra med vem som får tillgång till Star Wars rättigheterna..och sen den studio som innehavarna anser kan göra ett spel som tjänar pengar. 13/06 Ja, fast frågan var ju varför inte FLER studios försöker profitera, fler som inte är så intresserade bara av att mjölka utan att faktiskt utveckla SW-universumet. Likt Raven en gång i tiden gjorde med sina två Jedi Knight-spel. 13/06 Det va väl det som hände också... Disney köpte upp LucasArts och LucasFilm och har sen licensierat ut Star Wars-spel till EA som i sin tur lägger ut det på sina olika studios. Disney=Mjölk, EA=Mjölk. "Vad är hetast just nu och vad gillar kidzen? Ok, vil... 13/06 Jag förstår mig inte riktigt på EAs Star Wars-satsning. Visst, klart det är coolt med ett Battlefield, men det coolast med Star Wars-spelen har ju alltid varit Jedi Knight-spelen. FPS-skjutare finns det många, men det finns bara en värld där man kan anv... 13/06 http://2.bp.blogspot.com/_90zFizz5lpc/TQgBZO-LzTI/AAAAAAAADao/_5fRN69KeUs/s1600/milking%2Bcows%2Bchiquinquira%2Bboyaca%2Bcolombia.JPG 13/06 Om det hade varit E3, absolut. Det här är också antagligen anledningen varför de valde att stå utanför. FIFA-delen var en fin indikator på det, inte ett enda gameplay men väldigt mycket snack samt cgi-stuff med Jose Mourhino på scen. De valde att prata... 13/06
Skicka en rättelse