Ryktena om en uppföljare har visat sig vara sanna. #The Last of Us 2 existerar!

Det är nu tre år sedan #The Last of Us först introducerade oss till Ellie och Joel. Deras resa och vänskap berörde många och spelet hyllades av vissa som ett mästerverk. Nu är det alltså dags att återse dem igen, några år efter händelserna i första spelet. Deras resa slutade som bekant med en cliffhanger, och det är fortfarande oklart vilken väg deras relation har tagit.

Det var under Playstation Experience som Naughty Dog avslöjade att The Last of Us: Part II var under utveckling, och i ett nytt blogginlägg motiverar nu Neil Druckman, spelets Creative director, varför studion beslutade sig för att fortsätta Ellie och Joels historia.

I can’t tell you how satisfying it is to finally be able to say that Ellie and Joel are back for another intense, harrowing, and emotional adventure. Like many of you, we have a deep love for the world of The Last of Us and its characters, and while a sequel may have seemed like a foregone conclusion, that wasn’t the case. We knew that it needed to be a story worth telling and, perhaps more importantly, a story worthy of Joel and Ellie. After spending years on different ideas (and almost giving up), we finally uncovered a story that felt special—a story that evolved into an epic journey.

Kolla in den stekheta trailern nedan:

Skicka en rättelse
Jag gissar på att du helt enkelt inte vet vad det innebär att "mjölka" något... Men det är okej, du får helt enkelt läsa på bättre innan nästa diskussion du ger dig in i. 24/12 Cash is king och många utvecklare mjölkar sina varumärken, inget konstigt med det som sagt. Varför du tycker det är relevant att spelserien är uppskattad vet jag inte. Det är uppskattade spelserier man mjölkar. En spelserie ingen gillar kommer aldrig... 05/12 Ehm, säg en till AAA-studio som jobbat med mer än två, eller ens ett, varumärke senaste decenniet. Att man tar upp mjölkning i en diskussion om en tvåa i en av tidernas uppskattade spelserier är ju smått befängt i mina ögon. 05/12 Oj, här var det livat. Att försöka bena ut vem som gjort vad i den här tråden känns relativt svårjobbat. Tycker att alla som varit delaktiga i tjafset kan reflektera över sitt eget beteende och förhoppningsvis komma fram till något konstruktivt. 05/12 Äsch, det är bara en vidareutveckling av resonemanget. Tyckte man att jag var en "tråkig gnällspik" då har man all rätt och anledning att tycka det även nu, för jag har inte ändrat mig. Jag har heller inga invändningar mot att folk inte håller med mig,... 04/12 Allt det du skriver nu skiljer sig rätt mycket från din initiala kommentar "Onödigaste uppföljaren på länge, men det finns väl pengar att tjäna". Den kommentaren som fick mig och så många andra här att tycka att du är en tråkig gnällspik. Hade du uttryc... 04/12 Är det ett argument att hävda att motparten inte har belägg för ett argument denne inte framfört? Jag har inte påstått att "naughty dog skulle göra detta enbart för att tjäna pengar". Däremot tror jag att det är den huvudsakliga anledningen, vilket det... 04/12 Här kommer ett argument. Att naughty dog skulle göra detta enbart för att tjäna pengar har du inga som helst belägg för. Det är bara ett grundlöst antagande du gör och det är inte baserat på deras track record utan grundar sig i din negativa personlighe... 04/12 Fan vad bäst! Spelat om the last of us 5 gånger och älskade deras multiplayer. Dags att införskaffa sig en ny ps4! 04/12 Du "ifrågasätter" inte. Du sitter och häver ur dig en massa strunt i envetna försök att trycka ner mig. Det är ad hominem och en rad andra argumentationsfel om vartannat. Bara i detta inlägg kan vi räkna "sorglig", "troll", "meningslös", "bekräftelsebeh... 04/12