#EA:s prenumerationstjänst Origin Access kan testas gratis i en veckas tid.

Tjänsten ger dig tillgång till ett 50-tal av EA:s spel på pc. Normalt kostar en prenumeration 41 kronor i månaden eller 249 kronor per år, men i bjudvarianten får du alltså testa kostnadsfritt. Andra perks är 10 procent rabatt på spelköp på Origin och att du får ett par dagars tjuvstart på nya spel.

Gratisveckan ska vara tillgänglig under begränsad tid, EA berättar inte hur länge.

Några av spelen du får tillgång till:

Det finns i nuläget inget motsvarande erbjudande för Xbox One-motsvarigheten EA Access. Tjänsterna finns inte alls till PS4, bara till Xbox One och pc.

Skicka en rättelse
Vad spelar det för roll? Om deras servrar ska kunna använda informationen när de ska utföra en betalning så måste de ju dekryptera datan på något sätt. Kommer du in i servern kan du se hur detta går till. Om något försvårar det processen, men inget syst... 16/02 Känner du många som råkat ut för det? De jag känner som varit med om kortbedrägerier har inte ens använt sina kort online, utan har fått dom skimmade. Betydligt större risk för det. Jag har "alltid" använt kortbetalning online, inte på vilka skumma site... 16/02 Hur många företag tror du har den informationen okrypterad? 16/02 Finns många anledningar, men en av de främsta är att företag ofta blir hackade nu för tiden, om de har ditt kortnummer (och eventuellt annat som behövs för att göra betalningar om du satt upp automatiska betalningar) så hamnar det ju i händerna på angri... 16/02 Jag har Swedbank och kände inte till det där. Vart hittar jag den funktionen? 15/02 Anledningen är ju för att du inte ska kunna skapa ett nytt konto med ytterligare 7 dagar. På något sätt måste de kunna begränsa erbjudandet till en per person, annars skulle multiplayer-spelen som erbjuds vara fulla av fuskare. 15/02 Varför inte? 15/02 This. Använder alltid ekort när jag handlar på nätet. Bara att sätta spärr eller avsluta som du skriver. Aldrig i livet att jag ger ut mitt riktiga kortnummer. 15/02 E-kort är ju en lösning. Det använder jag alltid när jag handlar från Aliexpress och liknande. Men i övrigt så försöker ju inte EA "samla in kreditkortsnummer"... det handlar ju såklart om att de räknar med att X antal personer glömmer att avsluta och... 15/02 Jag har aldrig påstått att någon tvingar mig att testa. Så vad du fick den kommentaren från förstår jag inte. Jag säger bara att av principskäl lämnar jag inte ut mitt kreditkortsnummer i onödan för ett gratisprov. 15/02