Efter läckan kommer officiella bilder på Vikander i Tomb Raider – och hon ser badass ut.

I februari läckte bilder ut från inspelningen av Tomb Raider-filmen med vårt svenska stjärnskott Alicia Vikander i huvudrollen. Då fick vi se Vikander i en fysiskt krävande actionscen medan vi idag bjuds på betydligt mer tillrättalagda poser – men visst ser hon badass ut?

Bilden ovan får vi via NME och de två undertill via GQ. NME avslöjar också filmens synopsis där en annorlunda Lara än den vi vant oss vid växer fram. I filmen jobbar hon som kurir i östra London, tar collegekurser och försöker få det att gå ihop. Hennes far försvann för flera år sedan och hon vägrar att ta över hans imperium – liksom hon vägrar inse att han kan vara borta för alltid.

Mot sin fars vilja lämnar hon slutligen sitt inrutade liv för en legend på en mytisk ö utanför Japan. Vana spelare inser förstås att berättelsen bygger löst på #Tomb Raider-rebooten från 2013, snarare än att bygga vidare på #Rise of the Tomb Raider från 2015.

Filmen har premiär den 28 mars, och med det menar jag inte idag – utan den 28 mars 2018. Jag skulle vilja superexalterad, men spel omtolkade till filmer brukar sällan göra någon glad, men kanske är det nu den trista trenden ska brytas?

För att personen påstod att Jolies läppar var så fyllda med botox, att de nästan brast. Jag publicerade en bild på henne i tonåren, som indikerade att hennes läppar, redan då, var mycket stora. SUCK!!!! LÄS!!!! 01/05 @Dreijer: hon var ju 26 år i första tomb raider filmen så fattar inte varför du drar in en bild på henne i tonåren. Suck. 30/04 Dolph borde vara med i alla filmer. OT, jag vet inte om jag köper Alice som Lara Croft. Om jag ser en trailer, kan jag ändra min uppfattning. 29/03 Enligt "storyline" på imdb är hon 21 i denna film så att hon ser ung ut är inget problem för mig. Ska bli intressant i vilket fall då jag tycker hon är en bra skådis för övrigt 29/03 @acrylamid: Hashtagsen kommer nog främst ligga i botten av artikeln framöver. Men ja, vi gillar dem också. Funktionaliteten du efterfrågar finns inte idag men vår plan är att göra taggar till mer kompletta landningssidor med sådan information. 29/03 Hashtags är ju fantastiska och ska användas. Däremot kan man ju ha dem i samma färg i brödtext och dylikt. Nu har jag inte hunnit titta på hur det ser ut på en "Speltitelsida" men hoppas det förbättrats avsevärt sedan tidigare. T ex hoppas jag att det... 29/03 Dolph Lundgren borde få en roll i filmen. 28/03 Precis. Svenskar ska bara spela svenskar i filmer. Dvärgar ska spela dvärgar. Självklart så får man inte åldersdiskriminera heller. Vi vill inte ha en massa 20-åringar som spelar tonåringar i en film eller hur. ;) Laras ansikte har ju ändrats över tid... 28/03 Fel skådespelerska för rollen, imo. 28/03 Hon känns helt fel. hon känns för vek. saknar karaktär lite som johansson in ghost in the shell 28/03
Skicka en rättelse