Se tio minuter lovande gameplay!

I helgen var det säkert flera av er som pangade loss i betan för Call of Duty: World War II och det råder inte längre något tvekan om att en ny våg av spel baserade på andra världskriget är igång. Hell Let Loose, som vi skrev om i somras, vill vara det taktiska alternativet med slagfält för upp till 100 personer.

I samband med att utvecklarna söker Kickstarter-stöd släppte de en tio minuter lång spelsession från en bana belägen 4 km inåt landet från Utah Beach. Det är tidig kod som körs men vi ser ändå potential. Uppenbarligen ser fler detta då de nått mer än halvvägs till sitt insamlingsmål på bara några dagar.

@Ricomaniac: ja minns du ww2 så bör du vara rätt gammal! 02/10 @Sisyr: Ahh. Jag ger mig. Gamle Adolf verkar ha varit först. Men jag hade ett starkt minne att USA började med under ww2. Men se där. Minnet sviker. Man börjar nog bli gammal. 02/10 Nej, det har varit ett etablerat fenomen i flera hundra år. Som Ankh skrev var Gustav II Adolf sannolikt först med det, och det var mer eller mindre standard under 1800-talet och även i det första världskriget. Självklart har konceptet vidareutvecklats... 02/10 @Ankh: I och för sig, fast i uppställning och inte så mycket spring, kanske. Eld och rörelse utvecklades under ww2 för strid i bebyggelse. Annars verkar spelet helt okej. Har kollat upp det lite innan. Lovande. 02/10 Nej man går i lugnt tempo fram till moståndaren...eller inte ;) 02/10 Ej, kollat videon. Men får hålla med pazu. Det är för mycket run and gun i många fps lir. Är dock enkelt fixat med hög spread på kulorna när man rör på sig eller rättare sagt sway på vapnet. 02/10 Jaså? Jag tyckte jag läste att Gustav II Adolf var inblandad i det. 02/10 För snabbt? Om du tycker det kutas för snabbt i krigsspel så måste väl det här vara en av dom bästa alternativen på länge, även om det för den delen kanske är helt realistiskt. Kutandet här handlar ju iallafall om transport istället för att agera regelr... 02/10 @pazu: amerikanarna uppfann just "eld och rörelse" i detta krig. Används än idag som bas i utbildningen. 02/10 För snabbt för min smak. Sällan det "kutas" i krig. 02/10
Skicka en rättelse