Dela ditt omdöme och ta del av andras i forumet.

I fredags släpptes så äntligen God of War - och vilka betyg det blev! Fredrik Eriksson gav den hårdkokta pappasimulatorn full pott i FZ:as recension förra veckan och lovordade det nya spåret som Cory Barlog och resten av Santa Monica Studios stakat ut för Kratos.

En inte alltför vild gissning är att en stor skara medlemmar på FZ kastat yxor och ropat "Boy!" till odisciplinerade pilbågspojkar över helgen. Eftersom God of War rapporteras klocka in på ungefär 30 timmar blir vi minst sagt imponerade av er som hittat tiden att klara ut det över helgen, men för er som har det: Hatten av till er! Andra kanske börjar nu i veckan, medan en tredje grupp fortfarande är "on the fence", som det kallas.

För de sistnämna – men även för oss andra – vill vi att ni som känner er sugna letar er vidare till vårt kära forum och bidrar med en medlemsrecension när ni känner er färdigspelade!

Vi vill höra vad ni, våra medlemmar, tycker om spelet. Är det fantastiskt som majoriteten av spelsidor påstår, eller går åsikterna isär?

I vanlig ordning finns det inga hårda regler. Det kan vara allt från ett kort, kort omdöme till en längre text med bilder och video. Ni bestämmer! Vi lanserade "Medlemmarnas recensioner" på hemsidan för ett par veckor sedan och det har redan dykt upp flera läsvärda recensioner i forumet, och så vill vi givetvis att det fortsätter!

Nedan hittar ni länkar till vår guide samt ett par exempel på hur en recension kan se ut.

Guide till att skriva recensioner i forumet

Shadow of the Colossus@Bennii

Return to: Return to Castle Wolfenstein@joelthor100

Snabbrecension av Kirby: Star Allies@Loevet

100%:at det. Its aight. 14/05 Hah jag vill inte ens veta hur valkyrerna är på svåraste, jag satt i över 1 timme med en av dem:P Det räcker med att försöka fixa platinum för att passera 30timmar även på easy:D 04/05 Putta bort sambon och spela själv!! För övrigt är spelet underbart... Spelar man dessutom på svåraste eller näst svåraste svårighetsgraden lär det ta bra mycket längre tid än 30 timmar :) Utmanande som få spel! 02/05 @Turbodog: Finns ju minst 10-12st exklusiva ps spel till mer än de du drog upp bara för att köpa en hel konsol. 15st spel är mer än vad de flesta köper under en hel generation. Sen brukar ALLA exklusiva spel till playstation va en antingen 8, 9 eller... 01/05 Mästerverk utan dess like. en genuin upplevelse som inte bör missas av någon. liks the last of us är det en epok i spelhistoria som sätter nya standard på mästerverk. vi kommer i flera år titta tillbaka på detta spel o berätta om just vår upplevelse kri... 30/04 Inte ens klar med spelet och det är redan ett självklart GOTY. Storyn, ljudet/musiken, striderna, miljöerna, karaktärerna, samspelet mellan Atreus och Kratos, karaktärsutvecklingen, looten, hur jävla snyggt kan ett ps4 spel bli? , Pusslen som är precis... 27/04 Det är en tia i min bok. Världens snyggaste spel, grym kontroll, makalöst ljud, frän story, sjuka bossar och bra upplägg. Jag älskar att spelet är lite linjärt, precis som Uncharted 4. Det här är bara ännu en anledningar till varför PS4 har sålt i mer... 27/04 Det är väl ok ändå, mycket lösa problem hela tiden. Vill kriga mer. 26/04 haha nej verkligen inte. Sony går som på räls just nu med ett grymt exklusivt släpp efter det andra. Jag är allt annat än missnöjd ps4 ägare vill jag lova haha, och nåja vissa titlar kommer även på PC men de är alla iaf konsol exklusiva spel kan man äga... 26/04 Nej då, det var inte så jag uppfattade ditt inlägg! :) Och som du säger brukar en del exklusiva titlar leta sig till PC efter ett tag, typ Nioh och Hellblade. Jag går i samma tankar kring att köpa Switch och Xbox One. Det finns ett par titlar jag har... 26/04
Skicka en rättelse