I fredags släpptes så äntligen God of War - och vilka betyg det blev! Fredrik Eriksson gav den hårdkokta pappasimulatorn full pott i FZ:as recension förra veckan och lovordade det nya spåret som Cory Barlog och resten av Santa Monica Studios stakat ut för Kratos.

En inte alltför vild gissning är att en stor skara medlemmar på FZ kastat yxor och ropat "Boy!" till odisciplinerade pilbågspojkar över helgen. Eftersom God of War rapporteras klocka in på ungefär 30 timmar blir vi minst sagt imponerade av er som hittat tiden att klara ut det över helgen, men för er som har det: Hatten av till er! Andra kanske börjar nu i veckan, medan en tredje grupp fortfarande är "on the fence", som det kallas.

För de sistnämna – men även för oss andra – vill vi att ni som känner er sugna letar er vidare till vårt kära forum och bidrar med en medlemsrecension när ni känner er färdigspelade!

Vi vill höra vad ni, våra medlemmar, tycker om spelet. Är det fantastiskt som majoriteten av spelsidor påstår, eller går åsikterna isär?

I vanlig ordning finns det inga hårda regler. Det kan vara allt från ett kort, kort omdöme till en längre text med bilder och video. Ni bestämmer! Vi lanserade "Medlemmarnas recensioner" på hemsidan för ett par veckor sedan och det har redan dykt upp flera läsvärda recensioner i forumet, och så vill vi givetvis att det fortsätter!

Nedan hittar ni länkar till vår guide samt ett par exempel på hur en recension kan se ut.

Guide till att skriva recensioner i forumet

Shadow of the Colossus@Bennii

Return to: Return to Castle Wolfenstein@joelthor100

Snabbrecension av Kirby: Star Allies@Loevet