Vi träffade mannen som bestämmer hur, när och varför Bethesda snackar om sina spel.

När karismatiska Todd Howard går upp på scenen för att förklara att Fallout 76 är ett onlinespel vet Pete Hines att det kommer bli reaktioner. Efter att ha varit i branschen sedan 1999 vore något annat ett direkt tjänstefel. Så företaget går ifrån sin tradition om att släppa spel tätt inpå annonseringen, så ja, att vi fick se teasers från både Starlink och The Elder Scrolls var en försäkran om att Bethesda kommer att fortsätta göra rollspel som bara fokuserar på dig.

Under vår pratstund med Pete Hines pratade vi också om det svåra i att avtäcka ett spel och samtidigt ha några överraskningar kvar, särskilt i dagens klimat där man inte längre bara kan släppa ett par skärmdumpar. Och utmaningen i att prata om något som ständigt förändras, även om det bara är ett par månader kvar till release.

Skicka en rättelse
@broken-arrow: Tror jag fick ptsd efter jag läste det där... 25/06 @Godofcheese: Är få SP spel som är vettiga. Man springer/går längs förbestämda slinga. Är ju typ som att tryck pil upp se nästa cutsceen och tryck ner för nästa osv. För man möter en stendum ai, skjut höger och vänster. Sen är du i mål, finns ingen logi... 25/06 Absolut, men bethesdas levebröd är i singleplayer, finns ingen anledning till att dom skulle dumpa det efter alla deras singleplayer-hits. Det är just därför fallout 76 är en spin-off vid sidan om deras mastodont-produktion starfield. 23/06 Jag missade helt det i intervjun, mitt fel! Ska ta en titt igen, jag måste vara seg i huvudet. :| Edit: Okej! Hörde nu att han säger "Death is not supposed to be a big negative." 23/06 han sa klart och tydligt i intervjun du inte förlorar något om du dör och du spawnar i närheten, dock kan ju detta alltid ändras. 23/06 "Bekräftade" Medans Todd Howard sade att det är singleplayer fokus, men utesluter inte multiplayer i någon form, om det skulle vara sociala saker. Jag garanterar att det kommer bli något MP i det, men fokus kommer ligga i SP. 17/06 Hines bekräftade i intervjun att Starfield är singleplayer. 17/06 Det är ju lite skillnad att göra om spelet från ett isometrisk spel till ett fps, när dom i stort sätt bara ändra vyn du ser spelet. När det kommer till Fallout 76 så tar dom bort ännu mer, dom tar bort allt som Fallout har varit. Singleplayer Riktig... 17/06 Jag förstår att Fallout 76 inte är det Fallout många hade önskat, men det heter heller inte Fallout 5. Jag kan inte riktigt köpa argumenten för att detta automatiskt kommer bli dåligt bara för att det inte matchar mångas preferenser eller uppfattningar... 17/06 Han snackar så positiv om pvp - han säger att han själv har online erfarenhet och ändå påstår han att det inte kommer att bli som traditionella pvp spel. Jag vill ju tro på det, men kan tänka mig att trots (eller pga) no-death-penalty, att det kommer... 17/06