Det kan löna sig att handla ett fysiskt ex.

Red Dead Redemption 2 ser ut att bli dyrare om du köper det digitalt än på skiva. Standardversionen finns i skrivande stund från 585 kronor som fysiskt spel på skiva, listat av Prisjakt. Playstation Store och Microsoft Store tar 749 kronor för den digitala varianten – en skillnad på över 164 kronor.

Noterbart är att Sony och Microsoft i USA tar 59 dollar för spelet, medan priset i många euroländer ligger på 70 euro. Fast då tillkommer så kallad sales tax i amerikanska delstater.

Hursomhelst. I nuläget ser klassiskt köp på skiva ut att bli det billigaste sättet att få tag på Red Dead Redemption 2. Det släpps den 26 oktober.

Kan ju börja med citat, så man vet vilket inlägg du svarar på. Tycker hela systemet med att man använder namn borde tas bort, det används oftast felaktigt. Det är för påkalla vissa personer till viss tråd eller inlägg, inte som någon ersättare till cita... 06/10 Dyrt ja. Därför jag köper gift cards i dollar, byter region på xbox-hemsidan till USA och köper spelet. Funkar hur fint som helst på min xbone som har Sverige som region. Önskar att fler kände till detta så tjuvstaten Sverige inte kunde råna oss mer än... 03/10 Mår du bra? 28/09 @Mirage: Då får vi helt enkelt vara oense på den biten. Men det är ju av en anledning till att det börjar gå dåligt för Gamestop, att folk köper spelen digitalt, hela deras butik faller samman om de inte har fysiska spel. Kommer aldrig att gå till en... 28/09 @Halvars90: Jag får svara på samma sätt, du tänker inte hela bilden. Föräldrar som inte har koll på internet-shopping som köper koder åt ungarna, och dylika scenarion. Samt, om du går in i spelbutik idag har de mer merchandise än spel... 28/09 @fue: Sony har fullt med reor på sin Store så på black-friday kommer en rea sen varann dag i dec fram till jul sen mellandags rean och slut rean i januari. Sony kommer nog sänka priset 30-35% 28/09 @kebbe: Sitter du 30cm från din TV skärm ? Sitter du 3m i från så kommer du inte se nånn skillnad om du inte letar fel och det gör man inte 28/09 Brukar oftast vänta innan jag köper då det brukar sjunka till halva pris inom 2-3mån på Ps store men den här gången punga jag upp 899:- för den dyrare versionen då jag vill ha med allt extra 28/09 Nej du tänker inte på hela bilden. Om det enda butiken gör är att sälja koder, varför ska jag då gå till butiken? De spel jag köpt hittills på min PS4 har varit fysiska. Butiken jag köpte de ifrån hade aldrig sålt mig de spelen om de inte vore just fysi... 28/09 Därför pc är så smidigt, finns många sätt du kan köpa cd nyckel billigt (nej inte grå nycklar nu). Som är 30/40% billigare än köpa från digital butik som steam, ps4 store, ms store eller xbox i många fall. I deras butiker går inte heller oftast priset... 28/09
Skicka en rättelse