Testa själv – så skulle det kunna se ut.

Valve vägrar fortsatt att lägga sig på terapisoffan och prata om sin rädsla för siffran 3. Därför är det upp till privatpersoner att försöka ta berättelsen om Gordon Freeman vidare. Vilket en Denys Almaral börjat nosa på, visserligen mest på skoj, men ändå en liten aptitretare för hur Half-Life 3 skulle kunna se ut. Nämligen så här:

Han har på egen hand snickrat ihop en kort demo i Unreal Engine 4 med hjälp av fria assets. Det hela är tänkt som lite av ett skämt, men du kan faktiskt testa. Crowbar Life 3, som den kallas, finns att hämta här.

Skicka en rättelse
En remake på Half-Life ser ju mer intressant ut. https://youtu.be/ET6wcjhVWz8 02/05 Synd att sådant här får nyhetsvärde. 29/04 Hans försök ser sjukt utdaterat ut. HL1 och HL2 var grymma spel för att de var dösnygga och nytänkande när de släpptes. Jag tror att anledningen till att vi inte har sett ett HL3 ännu är att det bara skulle sett ut som en expansion till HL2, en expansio... 29/04 2:an hade fysik i spelmotorn som låg riktigt i framkant jämfört med andra spel 29/04 när det kom så var det sjukt bra atmosfär spänning o allt, man spelade inte nån doom marine utan man var bara en vanlig vetenskapsman på fel plats vid fel tillfälle, bara introt i första var ju rätt så coolt gjort. Sen tvåan som till idag har bland den... 29/04 Jag spelade Half-Life när det kom, även 2:an... och undrar fortfarande vad det är som är så speciellt med Half-Life? 29/04 Precis. har aldrig slutat spela och kommer nog inte sluta heller :) Skillnaden nu är att man inte kan "gå all in" i så många spel samtidigt och att lägga ner tid för att bli "bäst" på ett MP lire är stort sett bara glömma :) Man får helt enkelt välja... 29/04 Och det baserar du på vad, din umgängeskrets? I min är det verkligen inte så. Vi var ett jäkla gäng (20-30 pers) som LAN:ade ihop på regelbunden basis på 90-talet, och det är ytterst få av oss som har slutat spela, trots jobb och familj. 29/04 Tror exakt det här, det är bara vi gamlingar som har någon relation till HL3. Men det är många av oss som var inbitna spelare då, som inte spelar idag pga andra intressen...familj..jobb...vi har så att säga ”växt upp”. Generationen idag har varken spela... 29/04 Vad har den här skapelsen med Half-Life att göra? 29/04