Liksom Dragon Ball, och snart Ghost Recon: Breakpoint.

Google släpper ytterligare tre utlovade spel till sin streamingtjänst Stadia. I går fyllde man på butiken med Borderlands 3 och Dragon Ball Xenoverse 2, och någon gång i dag får de sällskap av Ghost Recon: Breakpoint.

Borderlands 3 och Breakpoint säljs för reducerat pris under begränsad tid. Gearbox-shootern kostar från 39 euro just nu (60 euro i Epic-butiken), och Ubisofts open world-shooter (ja, de har faktiskt gjort en sån) blir ditt från 30 euro. Noterbart är att Stadia-versionen av Breakpoint låter dig ha det medspelarna ser på din skärm som små thumbs. Stream Connect kallar Google det, och tillägger att det inte kommer påverka spelprestandan. Dragon Ball har ingen rea, det kostar 50 euro.

Totalt finns nu 26 spel att köpa till Google Stadia. När nästa spel släpps till tjänsten är oklart, men det finns ett antal intressanta titlar tillkännagivna, som Cyberpunk 2077, Watch Dogs: Legion och Doom Eternal. En gratisversion av Stadia ska också släppas under 2020, men även där väntar vi på ett konkret datum.

Skicka en rättelse
Haha är folk är verkligen så rädda att inte ”äga spelen”. Det var sånt snack om det när det gick från fysiska till digitala - och nu är vi här igen. Enda skillnaden är att spelen du köper ligger på deras egna server. Google kommer verkligen inte lägga... 23/12 Det du säger är uppbackat av ingenting och motsatsen ligger framför dina fötter. Så visst, kör på någonslags "alla ljuger" mentalitet, men DU kom med ett påstående som var felaktigt, du har 4 källor som säger motsatsen mot ditt "argument" och du borde... 19/12 Det finns väl inte särskilt många likheter mellan Spotify, och Stadia. Du betalar ju inte att abonnemang SAMT för varje låt du lyssnar på? 19/12 Genom buddy pass så kan du spela via webbläsaren (chrome) på datorn 19/12 Stadia känns mer intressant nu med tanke på hur kommande Xboxen kommer se ut (inget jag vill ha i mitt vardagsrum i bokhyllan)! 19/12 Artikeln du hänvisar till gäller bara i USA. I Sverige och EU är det antagligen fortsatt illegalt att cracka spel, även om DRM.et har blivit inaktuellt, alltså att uppkopplingen till servrarna har slutat fungera. Angående Copyswede argumentet, så skulle... 18/12 Steamworks går att kringgå med ett simpelt trick, inget jag tänker gå igenom här. GOG har inget DRM, om man bortser från multiplayer i nyare titlar https://news.softpedia.com/news/it-s-now-legal-to-use-no-cd-crack-for-games-with-dead-drm-servers-495495.... 18/12 Ett annat problem är ju 99% av FZs användare inte har provat Stadia ännu. Många som därför kommer rösta om att det är uselt. Exakt samma skulle jag säga. Filerna är datorn är totalt meningslösa utan DRM:et. 18/12 Jag tog upp ett annat exempel. Om jag hade bytt ämne så skulle jag börja snacka om McDonalds istället Jag må vara en foliehatt och det jag säger kanske inte har något värde alls Medans det du länkade inte har något värde alls. Det är after all från juli... 18/12 Det låter extremt unlikely och ett spel du köper ligger i det game library precis som med vilken annan plattform, vilket är mer troligt. Vi pratade inte om 4K, ser att du misstror "bara för att" utan egentligen anledning, sprider felaktig info och byter... 18/12