Google släpper ytterligare tre utlovade spel till sin streamingtjänst Stadia. I går fyllde man på butiken med Borderlands 3 och Dragon Ball Xenoverse 2, och någon gång i dag får de sällskap av Ghost Recon: Breakpoint.

Borderlands 3 och Breakpoint säljs för reducerat pris under begränsad tid. Gearbox-shootern kostar från 39 euro just nu (60 euro i Epic-butiken), och Ubisofts open world-shooter (ja, de har faktiskt gjort en sån) blir ditt från 30 euro. Noterbart är att Stadia-versionen av Breakpoint låter dig ha det medspelarna ser på din skärm som små thumbs. Stream Connect kallar Google det, och tillägger att det inte kommer påverka spelprestandan. Dragon Ball har ingen rea, det kostar 50 euro.

Totalt finns nu 26 spel att köpa till Google Stadia. När nästa spel släpps till tjänsten är oklart, men det finns ett antal intressanta titlar tillkännagivna, som Cyberpunk 2077, Watch Dogs: Legion och Doom Eternal. En gratisversion av Stadia ska också släppas under 2020, men även där väntar vi på ett konkret datum.