Activision skrattar hela vägen till julbordet.

"Ett värdigt återbesök till CoD-seriens storhetstid" skrev Erik Cedervall i Modern Warfare-recensionen och delade ut fyra av fem. Samma siffra var ni inne på när ni satte ert betyg.

I ett dagsfärskt pressutskick från Activision får vi lära oss att Modern Warfare är årets största release hittills i USA (och 2019 är strax slut) och att det dragit in 1 miljard dollar. Kanske mest intressant är att vi, baserat på statistisk från spelets 50 första dagar, lirar Modern Warfare mer än något annat Call of Duty under den här konsolgenerationen. Activision är inte mer konkreta än så, men tillägger att de snittar fler dagliga spelare än något CoD under samma generation.

De klassiska kartorna Vacant och Shipment går att spela från och med idag – utan extra kostnad. Och mycket mer gratis godis är på gång, vilket förstås är olikt Activisions tidigare strategier.

Skicka en rättelse
Dock ingen som säger att du måste gå efter dag 1 reviews. De officiella recensionerna är inte alltid de bästa ju! 20/12 Nu är de smarta o kastar in det som de vet att spelare inte vill ha efter alla recensioner. Och när du köpt spelet och lagt ner tid i spelet så accepterar man det troligen lättare. 20/12 Men spel är en lyxvara...har man inte råd så... ;) Edit: Man kan alltid vänta och se recensioner..eller testa hos polare (om de nu har köpt dvs) 19/12 Har länge varit anti-CoD och mer ett Battlefield fanboy. Men efter senaste tiden med BFV allt skit så har jag tröttnat på BF, med nya TTK, nya spotting systemet. CoD har nästan varit samma grej år in o år ut, men detta CoD har jag blivit jävligt positiv... 19/12 Är det inte ganska oväsentligt så länge man ser kdr efter matchen är slut? Är det för att "testa olika spelstilar" måste man väl en då testa längre än en match? Dör man tre gånger när man går en viss väg så är det väl inget man behöver trycka upp stats... 19/12 Va? Klart man gör. Den eller den vägen från den spawnplatsen, de eller de vapnet där osv. Om man uppenbart dör hela tiden ändrar man sig on the fly. Spelade du mycket Quake? Helt otroligt att folk försvarar Actiblizz. Jag förstår inte dagens ungdomar.... 19/12 Dom som inte har råd att köpa alla spel, och inte lirar MP delen av spelen, även om dom kunde. Och sen många som har avsmak för alla spyware som ett krypterings skydd kan ofta vara eller bete sig som. Jag köper det mesta av mina spel, speciellt dom jag... 19/12 @NuZ: Första gången jag hört någon testa olika spelstilar och utvärdera dessa under och samma match. Skulle säga att det krävs flera omgångar/matcher för att testa det. Behöver man titta blint på sin K/D r för att utvärdera kanske man ska utvärdera sin... 19/12 avinstallerade för några dar sen och installerade ist battlefield 5, det var mkt roligare 19/12 Hur? Man har väl någon slags känsla om det går bra eller dåligt😄 19/12