Playstation 5 (och Xbox Series X) släpps framåt slutet av året, och även om det frestats lite lätt (ssd, bakåtkompatibla) finns mycket kvar att avslöja om specifikationerna. Och med "avslöjanden" i stil med hur PS5-logotypen ser ut kan vi nog räkna med att både Sony och Microsoft kommer göra sitt bästa för att få uppmärksamhet för sina maskiner.

Sonys Jim Ryan ger ett exempel på det till Business Insider Japan. Han säger att man ännu inte avtäckt den största skillanden mellan Playstation 5 och PS4, det skriver Gematsu som översatt från japanska till engelska.

Det finns fortfarande fler unika saker att avslöja om Playstation 5 som skiljer den från tidigare konsoler. De 'större skillanderna' återstår att tillkännage.

Förutom lagring på ssd (som snabbar upp laddtiderna rejält) och bakåtkompatibilitet med PS4-spel får PS5:an mer finkalibrigt skak i kontrollen (haptisk feedback), stöd för 8K-upplösning, VR-stöd (PSVR) och 3d-ljud. Pris och releasedatum är inte kända i nuläget, men den ska släppas "holiday 2020", vilket torde bli någon gång mellan oktober och december.

Om du får spekulera fritt – vilken feature tror du Jim Ryan menar?