Hämta innan kvällen.

Lite i sista minuten, men ändå: Crusader Kings II-expansionen The Reaper's Due kan hämtas gratis på Steam. Erbjudandet gäller till klockan 18 i kväll, och för att spela behövs förstås Crusader Kings II. Expansionen kretsar kring digerdödens härjningar i Europa på 1300-talet.

Paradox planerar att släppa Crusader Kings III någon gång i år. Tvåan hade premiär redan 2012 så det blir intressant att se hur mycket de förnyar sig.

Skicka en rättelse
@Baronova: Jag kan på ett sätt förstå vad du menar med att det kan verka mindre farligt att skämta om saker som hänt för länge sedan, än om saker som händer nu men som på sitt sätt kan vara lika tragiska. Tycker ändå det intressanta är varför det framst... 09/03 Självklart, det var inte opassande. Men givetvis har man Corona i bakhuvudet när man av diverse orsaker råkar läsa om digerdöden, spanska sjukan osv. 09/03 Jag syftade mer på att de ger bort ett DLC som handlar om en pandemi såhär i coronatider. Jag tycker det är roligt oavsett, men det finns säkert "gammel-media" som skulle anse det osmakligt. Det är alltså inget emot titeln från FZ. 09/03 Värt att nämna, såvida jag inte missat något, är att grundspelet verkar vara Free to Play. Tackar för tipset, även om jag antaligen redan äger det i någon HB samling som jag inte lagt till Steam än=) 09/03 Rubben syftar på digerdöden eftersom expansionen äger rum under den. Jag tyckte jag kunde köra den rubriken eftersom corona inte har i närheten av samma konsekvenser, även om det är en sjukdom med bred spridning och allvarliga följder för vissa grupper. 09/03 Men timing iom den eventuella pandemin som är på gång nu. 09/03 Tack för tipset :) 09/03 Är det inte ett avsnitt i southpark då Randy är helt ifrån sej och skriker att det är över 50 år sedan HIV blev känt och att preskriberingstiden för att skämta om saker är just 50 år. Dom ska ju alltid dra allt lite längre än vad som anses PK ;) 09/03 Jag anser att det är OK att skämta om saker efter att en viss tid har passerat. Efter ~700 år skulle jag säga att det är ganska fritt fram. 09/03 Osmakligt kanske vissa skulle säga, men jag är inte den som är den, jag fnissar lite barnsligt och tackar så mycket. 09/03