Förra veckan var det urgulliga och färgglada Yoku's Island Express som skänktes bort, men denna vecka blir det betydligt mer vuxet. Veckans gratisspel på Epic Games Store är nämligen Souls-liknande Nioh.

Spelet följer William Adams, som på en 1600-talsresa till Japan för den brittiska drottningens räkning inte bara stöter på japaner, utan även demoner och diverse mytologiska väsen. Dessa måste givetvis pryglas, och det görs med ett djupt stridssystem och en rad olika vapen man kan välja bland.

När det begav sig delade FZ ut en 4 i betyg och hyllade det djupa stridssystemet, den responsiva kontrollen och det vanebildande upplägget, medan spelets bökiga inventory var ett klart minus.

Gillar du hellre management-spel i postapokalyptiska miljöer så kanske Sheltered vore något, som också skänks bort hos Epic. Med retrohärlig grafik får vi där bygga ett underjordiskt skyddsrum och ta hand om vår lilla familj bäst vi kan. Men allt går inte att producera i gömstället, och vi måste även våga oss ut i den farliga världen för att hitta resurser och förnödenheter.